Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Babagan Kita

Omah > Babagan Kita

  • Babagan Kita
    Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk kita babagan kualitas lan inovasi.
    Zhejiang Yipeng Machiony Co, Ltd madegake ing taun 2006.
    Sing ana ing tengah Kali Yangtze Delta kutha sabuk ekonomi, Jiaaxing, ing cedhak Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lan trep banget kanggo transportasi.

    Perusahaan kasebut minangka koleksi macem-macem mesin kren, jack jack 3t, jaket transmisi lantai yaiku perusahaan khusus awak kanggo ruang riset, pangembangan, produksi lan dodolan.

    Perusahaan kasebut kalebu ing area 17000 meter persegi, perusahaan kasebut njupuk filsafat bisnis "Kualitas Bener, kanggo nyedhiyakake reputasi sing berkualitas, kanthi bertahap, skala perusahaan saya tambah akeh. Yipeng percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya yen Yipeng, pilih Yipeng, gabung karo Yipeng, kita bakal menehi layanan lan jaminan paling apik.
  • Hubungi kita
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    Kita setya ngasilake produk sing paling apik ing rega sing paling kompetitif. Mula, kita tulus ngajak kabeh perusahaan sing minat kanggo ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
    • Telpon:
      86-573-83143578
    • Email:
    • Fax:
      86-573-83143688
    • Jeneng Perusahaan:
      Zhejiang Yipeng Machinery Co.,Ltd
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.