Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa

Babagan awake dhewe

Ngarep > Babagan awake dhewe

  • BABAGAN AWAKE DHEWE
    Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk kita babagan kualitas lan inovasi.
    Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006.
    Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi.

    Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.

    Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.
  • KONTAK KAMI
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    Kita setya ngasilake produk kualitas paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Mulane, kita ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
    • Fax:
      86-573-83143688
    • Telpon:
      86-573-83143578
    • Email:
    • Jeneng Perusahaan:
      Zhejiang Yipeng Machinery Co.,Ltd
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan