Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa

Kasus

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.


Kenapa kita?
Kenapa kita?
Perusahaan iki utamane melu riset, pangembangan, produksi lan dodolan macem-macem jack hidrolik lan produk mesin hidrolik.Yipengjack dianggep minangka salah siji saka supplier Porta Power Jack anjog, kita gawé sawetara saka sudhut Porta Power Jack produk kualitas banget karo efficiency paling lan akurasi ngédap. Produk kita cocog karo macem-macem syarat industri wiwit pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan manufaktur lan kapabilitas manajer, insinyur lan teknisi sing mumpuni.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan