Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Kasus

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Jepang, Inggris, lan liyane klien kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing sepur, mobil, topkift lan mesin konstruksi, kita Wis duwe kerjasama kanthi luwih saka 10 saka perusahaan paling ndhuwur 500 minangka salah sawijining pemasok pemancar utama ing China.


Napa kita?
Napa kita?
Perusahaan utamane melu riset, pangembangan, produksi lan sales kanggo macem-macem jacks hidraulik lan produk mesin hidrolik.Yipengjack dianggep minangka salah sawijining supplier jack porto daya partai sing utama, kita ngasilake macem-macem produk kualitas porto porta sing apik banget karo efisiensi paling gedhe lan akurasi sing luar biasa. Produk sing cocog karo macem-macem syarat industri saka pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan pabrik, lan kemampuan manajer sing cocog, insinyur uga teknisi.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa