Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Warta

Kanggo ngerti struktur jacks welding lan cara pangopènan sing umum.in supaya bisa nggunakake jacks luwih apik, luwih becik ngerti struktur jacks welding umum lan kawruh liyane.

Rapat kanthi adil
Rapat kanthi adil
Rapat kanthi adil.Pasien bisa entuk manfaat saka kualitas macem-macem sing diwenehake produk iki - kinerja stabil, entheng, lan akurasi.
2021/08/04
Loading Dina Wadhah Pelanggan lan Night
Loading Dina Wadhah Pelanggan lan Night
Loading dina wadhah saben dina lan wengi. Nduwe sistem kontrol sing apik lan sistem manajemen dhewe kanggo njamin kualitas produk.
2021/08/04
Pameran
Pameran
Epontan mekanik yaiku koleksi macem-macem mesin kren, lantai jack 3t, jaket transmisi lantai yaiku perusahaan khusus awak kanggo awak khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan dodolan.
2021/03/27
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa