Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Warta

Kanggo ngerti struktur jacks welding lan cara pangopènan sing umum.in supaya bisa nggunakake jacks luwih apik, luwih becik ngerti struktur jacks welding umum lan kawruh liyane.

Pameran
Pameran
Epontan mekanik yaiku koleksi macem-macem mesin kren, lantai jack 3t, jaket transmisi lantai yaiku perusahaan khusus awak kanggo awak khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan dodolan.
2021/03/27
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa