Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Jack Lantai Jack

Aja manawa kanggo milih set jack rugged sing rame bakal tuku tuku jack lantai (kayata jack transmisi lantai). Aja ngoperasikake kendharaan sing diangkat tanpa jack sing cocog ing panggonan.

RFJ-3TQP sing digawe kanthi rame yaiku angkat kanthi serbaguna kanthi serat kanthi kapasitas angkat 3-ton. Konstruksi baja abot lan hidraulics sing disegelake jaminan maksimal, dene katup overload kanthi aman nglindhungi personel lan peralatan. Yen ora sengaja ngangkat kendharaan abot banget kanggo jack, ora ujug-ujug mudhun lan ngrusak sampeyan. Hidrolik ing lantai jack bakal alon-alon. Amarga sampeyan ora nate mlebu ing kendharaan sing ora dijamin ing Jack, safety pribadi lan keamanan properti sampeyan ora kudu ditakoni, sanajan sampeyan ora sengaja kakehan kakehan jack.


Produsen lantai jack profesional
Produsen lantai jack profesional
Yipengjack dianggep minangka salah sawijining supplier jack porto daya partai sing utama, kita ngasilake macem-macem produk kualitas porto porta sing apik banget karo efisiensi paling gedhe lan akurasi sing luar biasa. Produk sing cocog karo macem-macem syarat industri saka pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan pabrik, lan kemampuan manajer sing cocog, insinyur uga teknisi. Fitur kualitas lan dawa saka Jack Power Porta kita apik lan dihargai dening para klien sing ana ing macem-macem domain pasar. Biasa produk paling cocog kanggo klien amarga jack portop portofi sing diwenehake AS diwenehake kanggo nyukupi macem-macem syarat klien.
Produsen lantai lantai hidraulik profesional
Produsen lantai lantai hidraulik profesional
Produk iki wis tahan tes tim QC profesional kita lan pihak katelu sing kuoso. wis khusus ing produksi pirang-pirang taun. Produk kasebut hypoallergenic lan mulane lemes kulit, sacara signifikan nyuda risiko reaksi salabetipun.Pabrikan omah-omah baja baja epontor profesional, kita duwe 4 baris produksi lan 2 garis produksi perawatan panas, botol jack siji dina bisa ngasilake udakara 5000pcs, kita bisa ngasilake 500pcs.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa