Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa

Peralatan Angkat Liyane

Dhuwur creeper mobil kurang, sing njamin kemampuan lalu lintas sing apik lan bisa gampang ngliwati ngisor mobil. Cocog kanggo meh kabeh jinis mobil lan ora mung kanggo panggunaan rumah tangga, nanging uga kanggo toko 4S.

Rangka creeper mobil digawe saka pipa wesi, sing bisa nanggung bobot maksimal 300 lbs lan bisa digunakake dening wong diwasa sing ngglethak. Lumahing pipa wesi ditutupi cat, sing bisa nyegah karat lan nambah urip layanan.

Ana enem gembong universal ing ngisor creeper mobil kang fleksibel lan mobile. Sampeyan bisa ngontrol creeper mobil kanggo mriksa saben pojok sasis mobil tanpa ninggalake sembarang sudhut safety.

Pers toko iki dirancang kanggo straightening, mlengkung, mencet, lan stamping.


High Quality Epont Jack Ngadeg&Lantai Jack Grosir - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
High Quality Epont Jack Ngadeg&Lantai Jack Grosir - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
EPONT Jack Ngadeg&Jack Lantai  kanggo Gunakake MobilWe are Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT,Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh. Pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining supplier casting utama ing China.
Produsen peralatan angkat liyane sing disesuaikan saka China
Produsen peralatan angkat liyane sing disesuaikan saka China
Yipengjack dianggep minangka salah siji saka supplier Porta Power Jack anjog, kita gawé sawetara saka sudhut Porta Power Jack produk kualitas banget karo efficiency paling lan akurasi ngédap. Produk kita cocog karo macem-macem syarat industri wiwit pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan manufaktur lan kapabilitas manajer, insinyur lan teknisi sing mumpuni. Kualitas lan fitur tahan lama Porta Power Jack dipuji lan dihargai dening para klien sing ana ing macem-macem domain pasar. Rentang produk kita paling cocog kanggo klien amarga Porta Power Jack sing diwenehake dening kita diwenehake kanggo nyukupi macem-macem syarat klien. Kita mesthekake yen biaya layanan kita kurang.
The Jack Sample Show
The Jack Sample Show
The Jack Sample Show.Produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Padha didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatik lan - lenga hidrolik 45 °, saengga uga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Mangga dipercaya kita epon. Yen kita milih epont, kita bakal terus dadi luwih apik lan luwih apik
jempol sikil
jempol sikil
jack toe anyar, produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Padha didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatik lan - lenga hidrolik 45 °, saengga uga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Mangga dipercaya kita epon. Yen kita milih epont, kita bakal terus dadi luwih apik lan luwih apik
Produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan r
Produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan r
Produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Padha didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatik lan - lenga hidrolik 45 °, saengga uga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Mangga dipercaya kita epon. Yen kita milih epont, kita bakal terus dadi luwih apik lan luwih apik
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan