Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Peralatan lifting liyane

Sing dhuwur saka creeper mobil kurang, sing njamin kemampuan lalu lintas sing apik lan bisa langsung ngliwati mobil. Cocog kanggo meh kabeh jinis mobil lan ora mung bisa nggunakake kluwarga, nanging uga kanggo toko 4S.

Bingkai creeper mobil digawe saka pipa wesi, sing bisa nimbang maksimal 300 lbs lan bisa digunakake dening wong diwasa sing ana ing kono. Lumahing pipa wesi ditutupi cat, sing bisa nyegah karat lan nambah urip layanan.

Ana enem rodha universal ing ngisor creeper mobil sing fleksibel lan mobile. Sampeyan bisa ngontrol creeper mobil kanggo mriksa saben pojok sasis mobil tanpa metu sudhut safety.

Pencet iki dirancang kanggo straighten, mbengkong, mencet, lan stamping.


Produk kita wis ngliwati CE, GS& Sertifikasi serikat Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan r
Produk kita wis ngliwati CE, GS& Sertifikasi serikat Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan r
Produk kita wis ngliwati CE, GS& Sertifikasi serikat Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Dheweke adol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatic lan - minyak 45 ° Hydraulic, saengga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Muga-muga dipercaya karo EPONT. Yen kita milih EPONT, kita bakal terus luwih apik lan luwih apik
Jack Tee
Jack Tee
Jack anyar, produk kita wis lulus CE, GS& Sertifikasi serikat Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Dheweke adol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatic lan - minyak 45 ° Hydraulic, saengga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Muga-muga dipercaya karo EPONT. Yen kita milih EPONT, kita bakal terus luwih apik lan luwih apik
Pertunjukan sampel jack
Pertunjukan sampel jack
Pertunjukan sampel jack.Produk kita wis ngliwati CE, GS& Sertifikasi serikat Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Dheweke adol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatic lan - minyak 45 ° Hydraulic, saengga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Muga-muga dipercaya karo EPONT. Yen kita milih EPONT, kita bakal terus luwih apik lan luwih apik
Produsen peralatan lifting liyane saka China
Produsen peralatan lifting liyane saka China
Yipengjack dianggep minangka salah sawijining supplier jack porto daya partai sing utama, kita ngasilake macem-macem produk kualitas porto porta sing apik banget karo efisiensi paling gedhe lan akurasi sing luar biasa. Produk sing cocog karo macem-macem syarat industri saka pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan pabrik, lan kemampuan manajer sing cocog, insinyur uga teknisi. Fitur kualitas lan dawa saka Jack Power Porta kita apik lan dihargai dening para klien sing ana ing macem-macem domain pasar. Biasa produk paling cocog kanggo klien amarga jack portop portofi sing diwenehake AS diwenehake kanggo nyukupi macem-macem syarat klien. Kita mesthekake yen biaya layanan kita kurang.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa