Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Introto jack botol hidrolik konvensional babagan EPONT

Introto jack botol hidrolik konvensional babagan EPONT

Jack Botol Hidrolik Konvensional.
Ora bisa dipungkiri manawa produk iki duweni efek positif ing swasana ati lan menehi istirahat, utamane kanggo gangguan turu lan ngelu.
Produk kasebut nduweni kualitas permukaan sing apik. Rusak lumahing bakal ora gampang rentan kanggo nyandhang kayata retak, notches, bolongan utawa malah bejat mati.
Sprei jinis iki bisa mbantu wong turu kanthi apik ing wayah wengi, sing mbantu nambah memori lan nambah kemampuan kanggo konsentrasi.

EPONT Introto Conventional Hydraulic Bottle Jack EPONT,Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing spesialisasi ing Sepur, mobil, forklift lan mesin konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining supplier casting utama ing China.



KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Situs web:

www.cnyipeng.com

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan

Kaluwihan

1.We duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, Jack botol siji dina kita bisa gawé bab 5000pcs, bab Jack lantai kita bisa gawé 500pcs.

2.Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

3. Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, las robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan perlindungan sing dipercaya. Spasi bolongan bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.

4.Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi. , kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah siji saka supplier casting utama ing China.

Babagan EPONT

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd.was didegaké ing 2006. Kang dumunung ing tengah Kali Yangtze delta sabuk ekonomi kutha, Jiaxing, ngendi cedhak Shanghai, Hangzhou, Ningbo, Suzhou kutha, etc, sing banget trep kanggo transportasi . Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi resmi2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.





Botol Jack Produsen Jack Hidrolik Gato Kab
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan