Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Pambuka kanggo Grosir 3T High Profile single pump hydraulic Jack lantai karo rega apik - EPONT EPONT

Pambuka kanggo Grosir 3T High Profile single pump hydraulic Jack lantai karo rega apik - EPONT EPONT

3T High Profile single pump hydraulic lantai jack

We are Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT,Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh. Pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.



KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan
Detail Produk
Profil Perusahaan
Layanan

FAQ

1. Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?
Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen sales internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.
2. Kapan perusahaan didegake?
Madeg ing taun 2006
3. Suwene suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakon?
Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

Kaluwihan

1.Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.
2. Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, las robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan perlindungan sing dipercaya. Spasi bolongan bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.
3.Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi. , kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah siji saka supplier casting utama ing China.
4.We duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, Jack botol siji dina kita bisa gawé bab 5000pcs, bab Jack lantai kita bisa gawé 500pcs.

Babagan EPONT

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006. Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi. Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.

Pambuka produk

Informasi produk

 Wholesale 3T High Profile single pump hydraulic floor jack with good price - EPONT   

Kaluwihan Perusahaan

01
Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.
02
Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.
03
Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.

Pitakonan Umum babagan jack lantai pneumatik

P:

Nalika perusahaan diadegaké?     

A:

Madeg ing taun 2006

P:

Piye carane ngirim barang menyang kita?     

A:

Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo, kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.

P:

Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?     

A:

Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen sales internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.

P:

Suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakonan?     

A:

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

P:

PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?     

A:

Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.

FAQ

1. KEPIYEN IKI MONGGO BARANG?
Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo, kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.
2. Suwene suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakon?
Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.
3. Kapan perusahaan didegake?
Madeg ing taun 2006

Kaluwihan

1.We duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, Jack botol siji dina kita bisa gawé bab 5000pcs, bab Jack lantai kita bisa gawé 500pcs.
2.Perusahaan punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset, pembangunan, produksi lan dodolan.
3. Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, las robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji punching, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya.Spacing bolongan bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.
4.Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Babagan EPONT

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006. Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi. Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.

Pambuka produk

Informasi produk

 Intro to Wholesale 3T High Profile single pump hydraulic floor jack with good price - EPONT EPONT   

Kaluwihan Perusahaan

Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.

Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.

Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    Hardware
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006. Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi. Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.

Kaluwihan Perusahaan

01

Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.

02

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.

03

Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Pitakonan Umum babagan jack lantai mini

P:

Suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakonan?     

A:

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

P:

PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?     

A:

Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.

P:

Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?     

A:

Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen sales internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.

P:

Piye carane ngirim barang menyang kita?     

A:

Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo, kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.

P:

Nalika perusahaan diadegaké?     

A:

Madeg ing taun 2006



IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan