Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa

Jack Produsen Supply 3 Ton Hand Pallet Jack

KIRIM INQUIRY SAIKI

Dhuwur Min: 75mm

Dhuwur maksimal: 500mm

Dhuwur ngangkat: 425mm

NW: 31,5 kg 

G.W.: 32.5kg 



KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan


Jack mobil nduweni peran penting ing macem-macem kesempatan kanggo ngangkat awak mobil lan ndandani ban.

Jack lantai 3Ton kita kualitas apik, produk wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV saka Uni Eropa. Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Padha didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatik lan - lenga hidrolik 45 °, saengga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget.

Pambuka perusahaan
Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd minangka pemasok profesional sing didegake kanggo produk Hardware, melu ing . Kantor kita dumunung ing, ndhukung tim desain produk, desain grafis, sumber, dodolan domestik, dodolan internasional lan keuangan. Sawise akumulasi pirang-pirang taun, kita wis entuk reputasi apik ing antarane para klien saka saben bagean ing jagad amarga layanan pelanggan sing wicaksana, kontrol kualitas sing ketat, produk fungsional sing dirancang apik lan rega sing kompetitif. Kajaba iku, kita R&D departemen wis ngrambah jumlah gedhe saka paten. Kita tetep produk kita tansah anyar. Saiki, produk kita wis diekspor lan ditampa kanthi apik dening konsumen lan liya-liyane.
Pambuka produk

3 tons low profile and .double pump floor jack .With CE Certification.3T Floor Jack.

3 ton profil kurang lan .pindho pump lantai Jack .Kanthi CE Certification.3T Floor Jack.

Easy to .operate and .high efficiency.Min H:75mm.Max H:500mm.

Gampang kanggo .operate lan .efficiency dhuwur.Min H:75mm.Max H:500mm.

Jack .Manufacturer .direct supply.If you are .interested ,pls .contact us .

Jack .Produsen .suplai langsung.Yen sampeyan .kasengsem, pls .hubungi kita.

Telpon:
86-573-83143578
Situs web:
Telpon:
0086-15888390920
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan