Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Grosir 1.5T Car Shop Gunakake Sprial Jack karo rega apik - EPONT

Grosir 1.5T Car Shop Gunakake Sprial Jack karo rega apik - EPONT

Kualitas produk kita bener lan dipercaya. Padha didol kanthi apik ing pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk nganggo lukisan perlindungan lingkungan elektrostatik lan - lenga hidrolik 45 °, saengga bisa digunakake ing wilayah sing adhem banget. Mangga dipercaya kita epont. Yen kita milih epont, kita bakal terus dadi luwih apik lan luwih apik



KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Situs web:

www.cnyipeng.com

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan

Informasi produk

 Wholesale 1.5T Car Shop Use Sprial Jack with good price - EPONT   

Kaluwihan Perusahaan

01
Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.
02
Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining supplier casting utama ing China.
03
Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan produsen jack botol

P:

Piye carane ngirim barang menyang kita?     

A:

Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.

P:

Suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakonan?     

A:

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

P:

Nalika perusahaan diadegaké?     

A:

Madeg ing taun 2006

P:

Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?     

A:

Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen dodolan internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.

P:

PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?     

A:

Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan