Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa

Best Customized Best 4T& 10T Porta Power Jack Supplier Saka China | EPONT

KIRIM INQUIRY SAIKI
Dhuwur Minimal
270 mm
Dhuwur maksimum
395 mm
Bobot resik
18 kg
Bobot reged
20 kg
Kapasitas
4 ton
Jinis
Porta Power Jack
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

Customized Best 4T& 10T Porta Power Jack Supplier Saka China | EPONT  dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, iku duwe kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.EPONT ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah mau. Spesifikasi Customized Best 4T& 10T Porta Power Jack Supplier Saka China | EPONT bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.


Kaluwihan

1.Perusahaan punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset, pembangunan, produksi lan dodolan.
2. Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin grinding, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, pengelasan robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan perlindungan sing dipercaya. Spasi bolongan bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kwalitase.
3.Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

4.We duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, ing botol Jack siji dina kita bisa gawé bab 5000pcs, bab Jack lantai kita bisa gawé 500pcs.



Babagan EPONT

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006. Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi. Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi resmi2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.

 

Informasi produk

 Best Customized Best 4T & 10T Porta Power Jack Supplier From China | EPONT Company - EPONT   

Kaluwihan Perusahaan

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining supplier casting utama ing China.

Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.

Kita duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, jack botol sedina bisa ngasilake udakara 5000pcs, babagan jack lantai bisa ngasilake 500pcs.

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate

Telpon:
86-573-83143578
Situs web:
Telpon:
0086-15888390920
Peralatan Angkat Liyane Porta Power Jack
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan