Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Grosir Pabrik peralatan angkat liyane saka China - EPONT

Grosir Pabrik peralatan angkat liyane saka China - EPONT

Yipengjack dianggep minangka salah siji saka supplier Porta Power Jack anjog, kita gawé sawetara saka sudhut Porta Power Jack produk kualitas banget karo efficiency paling lan akurasi ngédap. Produk kita cocog karo macem-macem syarat industri wiwit pirang-pirang dekade, kita wis nganyarke peralatan manufaktur lan kapabilitas manajer, insinyur lan teknisi sing mumpuni. Kualitas lan fitur tahan lama Porta Power Jack dipuji lan dihargai dening para klien sing ana ing macem-macem domain pasar. Kita sawetara produk sing paling cocog kanggo klien amarga Porta Power Jack diwenehake dening kita diwenehake kanggo gawe marem macem-macem syarat klien. Kita mesthekake yen biaya layanan kita kurang.




KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Situs web:

www.cnyipeng.com

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan
Detail Produk
Profil Perusahaan
Layanan

Informasi produk

 Wholesale China Customized other lifting equipment manufacturers from China manufacturers - EPONT with good price - EPONT   

Kaluwihan Perusahaan

01
Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.
02
Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kualitatif.
03
Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan produsen jack botol

P:

Piye carane ngirim barang menyang kita?     

A:

Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.

P:

Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?     

A:

Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen dodolan internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.

P:

PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?     

A:

Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.

P:

Suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakonan?     

A:

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

P:

Nalika perusahaan diadegaké?     

A:

Madeg ing taun 2006

FAQ

1.ARE YOU A PRODUSEN LANGSUNG UTAWA TRADING COMPANY?
Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen dodolan internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.
2. Kapan perusahaan didegake?
Madeg ing taun 2006
3. PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?
Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.

Kaluwihan

1.Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi. , kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining pemasok casting utama ing China.
2.We duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, ing botol Jack siji dina kita bisa gawé bab 5000pcs, bab Jack lantai kita bisa gawé 500pcs.
3.Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.
4. Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin grinding, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, pengelasan robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. Spasi bolongan bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kualitatif.

Babagan EPONT

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006. Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi. Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan. Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik. Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi resmi2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2006
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    Zhejiang
  • Industri Utama
    Hardware
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • Wong sing sah
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    10000000USD
  • Pasar Ekspor
    Daratan Cina,Uni Uni Eropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amerika Latin,Afrika,Oceania,Hong Kong lan Macao lan Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amerika,Liyane
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. didirikan ing 2006.
Sing dumunung ing tengah kutha sabuk ekonomi delta kali Yangtze, Jiaxing, ing ngendi cedhak karo Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kutha Suzhou, lsp, sing trep banget kanggo transportasi.
Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.
Perusahaan kalebu area 17000 meter persegi, perusahaan njupuk "Reputasi adhedhasar, kualitas pisanan" filosofi bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, mboko sithik, madegaken reputasi apik ing industri, ukuran perusahaan wis akeh. YIPENG percaya karo gabung, bakal ana sesuk sing luwih apik, percaya YIPENG, pilih YIPENG, gabung YIPENG, kita bakal menehi layanan lan jaminan sing paling apik.
Epont mechanical punika koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack kang badan specialized perusahaan kanggo riset , Development, Produksi lan sales.1. KITA NDUWE KUALIFIKASI: Kita duwe sertifikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Riset lan inovasi sing terus-terusan3. KEPUASAN PELANGGAN: Nyedhiyakake produk sing marem.
Video Company

FAQ

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2006, adol menyang Asia Tenggara (15.00%), Afrika (15.00%), Timur Tengah (10.00%), Eropa Timur (9.00%), Amerika Lor (8.00%), Amerika Kidul (7,00%), Eropa Kidul (7,00%), Amerika Tengah (6,00%), Asia Kidul (6,00%), Eropa Lor (5,00%), Pasar Domestik (5,00%), Asia Timur (3,00%), Eropa Kulon ( 3,00%), Oceania(00,00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Jack Botol Hidrolik, Jack Lantai Hidrolik, Crane Mesin, Jack Gunting, Tekan Toko

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Epont wis lulus ISO / TS16949: 2009, ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, kanthi ngetrapake sistem manajemen kualitas, lulus sertifikasi sistem manajemen lingkungan, lan jacks wis lulus CE, GS& Sertifikasi TUV.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/P D/A, PayPal;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina






IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan