Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Produsen Jacks Botol Kualitas Terbaik --- Pabrik EPONT

Produsen Jacks Botol Kualitas Terbaik --- Pabrik EPONT

Produsen Jack Botol Profesional sing Disesuaikan---produsen EPONT Saka China |.
Kasedhiya ing tingkat anget khusus kanggo marem kabeh gaya turu: bobot entheng, medium, ekstra-anget, lan ultra-anget.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Situs web:

www.cnyipeng.com

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan

Pambuka perusahaan

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd wis setya riset lan pangembangan produk Hardware, produksi, sales. Produk utama kita yaiku: Jack Botol, Jack Lantai, Peralatan Angkat Liyane, lan liya-liyane. Kita duwe jalur produksi dhewe lan bisa nyedhiyakake layanan kanthi biaya. Produk kita duwe rega murah lan kualitas apik. Iku banget populer ing kabeh platform.


Informasi produk



 Best Quality Bottle Jacks Manufacturers---EPONT Factory   

Kaluwihan Perusahaan

Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kualitatif.

Kita duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, jack botol sedina bisa ngasilake udakara 5000pcs, babagan jack lantai bisa ngasilake 500pcs.

Produk kita utamane diekspor menyang luwih saka 30 negara kayata AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada lan liya-liyane. Klien kita kalebu akeh pelanggan OEM sing duwe spesialisasi ing mesin sepur, mobil, forklift lan konstruksi, kita wis kerja sama karo luwih saka 10 perusahaan Top 500 ing donya minangka salah sawijining supplier casting utama ing China.

Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate

online dilakokno hydraulic jack jack truk hidrolik udara Botol Jack Hidrolik Gato Kab
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan