Wiwit 2006, EPONT Jack minangka produsen peralatan pangopènan mobil profesional (jack hidrolik, crane mesin).
Basa
Supplier Proses Produksi Jack Botol Welding paling apik& produsen | EPONT

Supplier Proses Produksi Jack Botol Welding paling apik& produsen | EPONT

Supplier Proses Produksi Jack Botol Tipe Welding& produsen | EPONT.
Produk iki nduweni kekuatan jahitan sing dikarepake. Wis liwat tes kekuatan jahitan kanggo mesthekake yen jahitan aman lan ora ana jahitan sing mbukak.

Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

86-573-83143578

Situs web:

www.cnyipeng.com

Telpon:

0086-15888390920
Kirimake priksaan sampeyan

Informasi produk

 Best Welding Type Bottle Jack Production Process Supplier & manufacturers | EPONT Supplier   

Kaluwihan Perusahaan

01
Perusahaan dilengkapi mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin penggiling, uji beban statis, mesin uji beban dinamis, panguji kekerasan Rockwell, welding robot YASKAWA, peralatan pangolahan lan uji coba, supaya kualitas produk perusahaan lan proteksi sing dipercaya. bagean tombol kanggo perusahaan - Jack silinder, khusus disualekno saka mesin pengeboran laser kanggo mesthekake akurasi achining saka posisi, bolongan watesan, supaya kualitas produk wis kabisat kualitatif.
02
Kita duwe 4 jalur produksi lan 2 jalur produksi perawatan panas, jack botol sedina bisa ngasilake udakara 5000pcs, babagan jack lantai bisa ngasilake 500pcs.
03
Perusahaan iki minangka koleksi macem-macem Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack sing minangka perusahaan khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan penjualan.

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate

Pitakonan Umum babagan jack hydraulic dhuwur

P:

Suwene aku bisa njaluk umpan balik sawise kita ngirim pitakonan?     

A:

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam ing dina kerja.

P:

PRODUK APA YANG BISA DItawarkan?     

A:

Kita ngasilake jack botol lan jack lantai sing beda.

P:

Apa sampeyan Produsèn LANGSUNG utawa TRADING COMPANY?     

A:

Kita duwe loro pengecoran casting dhewe lan siji pabrik mesin CNC, kita uga duwe departemen dodolan internasional dhewe. Kita ngasilake lan ngedol kabeh dhewe.

P:

Piye carane ngirim barang menyang kita?     

A:

Biasane kita bakal ngirim barang menyang sampeyan kanthi segara, amarga kita ana ing kutha Jiaxing, lan Shanghai, Ningbo kita mung 100 lan 150 kilometer adoh saka, trep banget lan efisien kanggo ngirim barang menyang negara liya.

P:

Nalika perusahaan diadegaké?     

A:

Madeg ing taun 2006


Welding Botol Jack
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan