Wiwit taun 2006, epont Jack minangka peralatan pangopènan mobil profesional (jacks hidraulik, produsen mesin) Produsen.
Basa

Layanan Custom

Zhejiang yipeng Mesin Co, Ltd, sing ana ing tengah Kali Yangtze Delta City, Jiaaxing, ing endi cedhak, Ningbo, kutha Suzhou, lan trep banget kanggo transportasi Waca rangkeng-. Perusahaan kasebut minangka koleksi macem-macem mesin kren, jack jack 3t, jaket transmisi lantai yaiku perusahaan khusus awak kanggo ruang riset, pangembangan, produksi lan dodolan.


Layanan
Epontan mekanik yaiku koleksi macem-macem mesin kren, lantai jack 3t, jaket transmisi lantai yaiku perusahaan khusus awak kanggo awak khusus kanggo riset, pangembangan, produksi lan dodolan.
1. Kita duwe kualifikasi: Kita duwe sertifikat kualifikasi resmi
2. Teknologi Manufaktur: riset lan inovasi terus
3. Kepuasan Pelanggan: Wenehi produk sing marem
Baja
Baja.
Produk iki wis tahan tes tim QC profesional kita lan pihak katelu sing kuoso.
wis khusus ing produksi pirang-pirang taun.
Produk kasebut hypoallergenic lan mulane lemes kulit, sacara signifikan nyuda risiko reaksi salabetipun.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa