Од 2006 година, EPONT JACK е професионална опрема за одржување на автомобили (хидраулични дигалки, производителот на моторниот кран).
Јазик

Случаи

Нашите производи главно се извезуваат во повеќе од 30 земји, како што се САД, Германија, Јапонија, Шпанија, Италија, Велика Британија, Кореја, Австралија, Канада и ЕТ. Клиенти вклучуваат многу OEM клиенти кои се специјализирани во воз, автомобили, виљушкар и градежни машини, ние Веќе имаше соработка со повеќе од 10 од најдобрите 500 компании како еден од нивните главни добавувачи во Кина.


Зошто?
Зошто?
Компанијата главно се занимава со истражување, развој, производство и продажба на различни хидраулични дигалки и хидраулични машини.Yipengjack се смета за еден од водечките добавувачи на Porta Power Jack, ние произведуваме широк спектар на Porta Power Jack одличен квалитет на производот со најголема ефикасност и исклучителна точност. Нашите производи се во согласност со различните барања на индустријата од децении, ја надградувавме нашата производна опрема и способности на квалификувани менаџери, инженери, како и техничари.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски