Од 2006 година, EPONT JACK е професионална опрема за одржување на автомобили (хидраулични дигалки, производителот на моторниот кран).
Јазик

Кат Џек

Бидете сигурни да ги собереш збир на солиден Ranger Jack стои со купување на вашиот кат Џек (како приклучок за пренос на подот). Никогаш не работи на подигнато возило без соодветен Џек стои во место.

Ruggedly изработениот RFJ-3TQP е разноврсен брз-Lifter со капацитет за подигнување од 3 тони. Тешката челична конструкција и запечатена хидраулика гарантира максимална издржливост, додека вградениот вентил за преоптоварување на безбедноста го штити персоналот и опремата. Ако случајно го кревате возилото премногу тешка за дигалката, тоа нема одеднаш да се распадне на вас и да го уништи вашиот ден. Хидрауликата во приклучокот на подот нежно ќе се спушти. Бидејќи никогаш не сте под возило што не е обезбедено на Џек стои, вашата лична безбедност и безбедноста на вашиот имот никогаш не треба да бидат во прашање, дури и ако случајно преоптоварувате Џек.


Производител на професионални кат Џек
Производител на професионални кат Џек
Yipengjack се смета за еден од водечките добавувачи на Porta Power Jack, ние произведуваме широк спектар на Porta Power Jack одличен квалитет на производот со најголема ефикасност и исклучителна точност. Нашите производи се во согласност со различните барања на индустријата од децении, ја надградувавме нашата производна опрема и способности на квалификувани менаџери, инженери, како и техничари. Квалитетните и долготрајните карактеристики на нашиот Porta Power Jack се пофални и ги ценат нашите клиенти лоцирани низ различни пазарни домени. Нашиот асортиман на производи најдобро одговара на клиентите, бидејќи нашиот Porta Power Jack обезбедени од нас се испорачани за да ги задоволат различните барања на клиентите.
Професионални производители на хидраулични подни дигалки
Професионални производители на хидраулични подни дигалки
Овој производ го издржа тестот на нашиот професионален тим од КК и авторитативни трети лица. е специјализирана за производство на многу години. Производот е хипоалергичен и затоа ја омекнува кожата, значително го намалува ризикот од несакани реакции.EPONT професионална челична структура домови Производителите, имаме 4 производни линии и 2 производни линии за термичка обработка, приклучокот за шишиња еден ден можеме да произведеме околу 5000pcs, за приклучокот за подот, можеме да произведеме 500 парчиња.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски