Од 2006 година, EPONT JACK е професионална опрема за одржување на автомобили (хидраулични дигалки, производителот на моторниот кран).
Јазик

Други опрема за подигнување

Висината на поправката на автомобилот е ниска, која ја гарантира својата добра сообраќајна способност и лесно може да помине низ дното на автомобилот. Таа е погодна за речиси сите видови на автомобили и не може само за употреба во домаќинството, туку и за продавници од 4S.

Рамката на полжарот на автомобилот е изработена од железни цевки, што може да ја сноси максималната тежина од 300 lbs и може да се користи од возрасен човек што лежи на него. Површината на железната цевка е покриена со боја, која може да спречи 'рѓа и да го зголеми работниот век.

Постојат шест универзални тркала на дното на автомобилот полперот кои се флексибилни и мобилни. Можете да го контролирате поправката на автомобилот за да го проверите секој агол на шасијата за автомобили без да го напуштите било кој безбедносен агол.

Оваа продавница Притиснете е дизајниран за зацврстување, виткање, притискање и печат.


Прикажи ја примерокот на дигалката
Прикажи ја примерокот на дигалката
Прикажи ја примена на дигалката.Нашите производи имаат положено CE, GS & TUV сертификација на Европската унија. Квалитетот на нашите производи е вистинит и сигурен. Тие се продаваат добро на европските и американските пазари. Сите производи прифаќаат електростатско сликарство за заштита на животната средина и - 45 ° хидраулично масло, така што тие исто така можат да се користат во исклучително ладни области. Ве молиме да ни верувате во Епонт. Ако избираме Епонт, ние ќе продолжиме да правиме подобри и подобри
Прилагодени други производители на опрема за подигнување од Кина
Прилагодени други производители на опрема за подигнување од Кина
Yipengjack се смета за еден од водечките добавувачи на Porta Power Jack, ние произведуваме широк спектар на Porta Power Jack одличен квалитет на производот со најголема ефикасност и исклучителна точност. Нашите производи се во согласност со различните барања на индустријата од децении, ја надградувавме нашата производна опрема и способности на квалификувани менаџери, инженери, како и техничари. Квалитетните и долготрајните карактеристики на нашиот Porta Power Jack се пофални и ги ценат нашите клиенти лоцирани низ различни пазарни домени. Нашиот асортиман на производи најдобро одговара на клиентите, бидејќи нашиот Porta Power Jack обезбедени од нас се испорачани за да ги задоволат различните барања на клиентите. Ние гарантираме дека цената на нашите услуги е помала.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски