Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).

Gjuhe
Produktet EPONT Jack

EPONT Jack konsiderohet si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë produktesh Porta Power Jack me cilësi të shkëlqyer me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë prej dekadash, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve, inxhinierëve dhe teknikëve të kualifikuar.

LEXO MË SHUMË
Shitje me shumice Dysheme profesionale me cmim te mire - EPONT

Shitje me shumice Dysheme profesionale me cmim te mire - EPONT

Yipengjack konsiderohet si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të shkëlqyera Porta Power Jack me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë prej dekadash, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve, inxhinierëve dhe teknikëve të kualifikuar. Cilësia dhe veçoritë e qëndrueshme të Porta Power Jack janë të lavdërueshme dhe vlerësohen nga klientët tanë të vendosur në fusha të ndryshme të tregut. Gama jonë e produkteve u përshtatet më së miri klientëve sepse Porta Power Jack e ofruar nga ne furnizohet për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve.
Cilësia më e mirë Fabrika më e mirë konvencionale e furnizuesit të foleve të shisheve hidraulike

Cilësia më e mirë Fabrika më e mirë konvencionale e furnizuesit të foleve të shisheve hidraulike

EPONT Furnizuesi më i mirë i shisheve hidraulike konvencionale, Kompania është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
Prodhuesit e specialiteteve profesionale të prizës hidraulike të shisheve Produkte | EPONT

Prodhuesit e specialiteteve profesionale të prizës hidraulike të shisheve Produkte | EPONT

Yipengjack konsiderohet si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të shkëlqyera Porta Power Jack me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë prej dekadash, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve, inxhinierëve dhe teknikëve të kualifikuar. Cilësia dhe veçoritë e qëndrueshme të Porta Power Jack janë të lavdërueshme dhe vlerësohen nga klientët tanë të vendosur në fusha të ndryshme të tregut. Gama jonë e produkteve u përshtatet më së miri klientëve sepse Porta Power Jack e ofruar nga ne furnizohet për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve. Ne sigurojmë që kostoja e shërbimeve tona të jetë më e ulët.
Furnizuesi më i mirë i folesë së shisheve hidraulike për saldim& prodhuesit | EPONT

Furnizuesi më i mirë i folesë së shisheve hidraulike për saldim& prodhuesit | EPONT

Yipengjack konsiderohet si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të shkëlqyera Porta Power Jack me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë prej dekadash, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve, inxhinierëve dhe teknikëve të kualifikuar. Cilësia dhe veçoritë e qëndrueshme të Porta Power Jack janë të lavdërueshme dhe vlerësohen nga klientët tanë të vendosur në fusha të ndryshme të tregut. Gama jonë e produkteve u përshtatet më së miri klientëve sepse Porta Power Jack e ofruar nga ne furnizohet për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve. Ne sigurojmë që kostoja e shërbimeve tona të jetë më e ulët.
SHËRBIMI

Shërbimi i personalizimit për kërkesat unike ose sfiduese të biznesit.

Epont Mechanical është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës hidraulike, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.

1. KEMI KUALIFIKIMET: Ne kemi një certifikatë formale kualifikimi

2. TEKNOLOGJIA E PRODHIMIT: Kërkime dhe inovacione të vazhdueshme

3. KËNAQËSIA E KLIENTIT: Siguroni një produkt të kënaqshëm

EPONT Jack Case

Cilësia dhe veçoritë e qëndrueshme të Porta Power Jack janë të lavdërueshme dhe vlerësohen nga klientët tanë të vendosur në fusha të ndryshme të tregut. Gama jonë e produkteve u përshtatet më së miri klientëve sepse Porta Power Jack e ofruar nga ne furnizohet për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve. Ne sigurojmë që kostoja e shërbimeve tona të jetë më e ulët.

LEXO MË SHUMË
Pse ne?

Pse ne?

Kompania është e angazhuar kryesisht në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e foleve të ndryshme hidraulike dhe produkteve të makinerive hidraulike.Yipengjack konsiderohet si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të shkëlqyera Porta Power Jack me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë prej dekadash, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve, inxhinierëve dhe teknikëve të kualifikuar.
PËR NE
Ne kemi zhvillimin profesional, ekipin e prodhimit dhe ekipin e shkëlqyer të shitjeve.
Zhejiang Yipeng Machinery Co, Ltd. u themelua në vitin 2006, e cila ndodhet në qendër të qytetit të brezit ekonomik të deltës së lumit Yangtze, Jiaxing, ku është afër Shangait, Hangzhou, Ningbo, qytetit Suzhou, etj, që është shumë i përshtatshëm për transport. . Kompania është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj