Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).
Gjuhe

Lajme

Të njohësh strukturën e foleve të zakonshme të saldimit dhe metodën e mirëmbajtjes. Për të përdorur më mirë foletë, është mirë të njohësh strukturën e foleve të zakonshme të saldimit dhe njohuri të tjera.

Rreth EPONT Epont Floor Jack Workshop Linja e prodhimit | EPONT
Rreth EPONT Epont Floor Jack Workshop Linja e prodhimit | EPONT
Linja e prodhimit të foleve hidraulike të dyshemesë.Ne jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit kryesorë të hedhjes në Kinë.
2022/06/06
Ngarkimi i kontejnerit të klientëve ditën dhe natën
Ngarkimi i kontejnerit të klientëve ditën dhe natën
Ngarkimi i kontejnerit të klientëve ditën dhe natën. ka një sistem të mirë të kontrollit të cilësisë dhe sistemin e vet të menaxhimit për të siguruar cilësinë e produkteve.
2021/08/04
Ekspozita
Ekspozita
Epont Mechanical është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
2021/03/27
Takimi në panair
Takimi në panair
Takimi në panair.Pacientët janë në gjendje të përfitojnë nga cilësitë e ndryshme që ofron ky produkt - performanca e qëndrueshme, pesha e lehtë dhe saktësia.
2021/08/04
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj