Që nga viti 2006, Epont Jack është një pajisje profesionale e mirëmbajtjes së automobilave (jacks hidraulike, vinçi motor).
Gjuhe

Lajme

Për të njohur strukturën Jacks për saldim dhe metodën e mirëmbajtjes së zakonshme

Ekspozitë
Ekspozitë
Epont Mekanike është një koleksion i vinçit të motorëve të ndryshëm, jack kati 3T, jack transmetimi kat i cili është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
2021/03/27
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip