Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).
Gjuhe

Produktet

Kompania jonë (EPONT Jack) kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit mjedisor, certifikimin ISO 9001: 2015 të sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe dhe ISO/TS 16949:2009, implementimin e plotë të sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe shërbimit, produktet tona (prikë shishe hidraulike, fole dyshemeje) kaloi gjithashtu CE, GS&Certifikimi TUV, Ne kemi ekipe zhvillimi profesional të cilat munden sipas kërkesave të klientëve tanë të kërkojnë projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e produkteve.Kompania është e pajisur me torno CNC, frezë, makinë bluarëse, test me ngarkesë statike, makineri testimi me ngarkesë dinamike, Testuesi i fortësisë Rockwell, saldimi i robotëve YASKAWA, pajisjet e përpunimit dhe testimit me grusht, për t'i lejuar produktit të kompanisë (prikë shishe hidraulike, fole dyshemeje) cilësi dhe mbrojtje të besueshme. Hapësira e vrimave të pjesëve kryesore për kompaninë - cilindri i folesë, veçanërisht përvetësimi i shpimit me lazer makinë për të siguruar saktësinë achining të pozicionimit, vrima kufi, në mënyrë që cilësia e produktit ka qenë një kërcim cilësor.

Futni folenë konvencionale hidraulike të shisheve rreth EPONT
Futni folenë konvencionale hidraulike të shisheve rreth EPONT
Kapak konvencional i shisheve hidraulike. Nuk mund të mohohet që ky produkt ka një efekt pozitiv në humor dhe ofron relaksim, veçanërisht për ata që vuajnë nga çrregullimet e gjumit dhe dhimbjet e kokës. Produkti ka cilësi të shkëlqyer të sipërfaqes. Shkatërrimi i sipërfaqes nuk do të jetë lehtësisht i ndjeshëm ndaj konsumimit të tilla si çarje, gërvishtje, vrima apo edhe shkëputje. Ky lloj shtrati mund të ndihmojë një person të flejë mirë gjatë natës, gjë që ndihmon në përmirësimin e kujtesës dhe përmirësimin e aftësisë për t'u përqendruar.EPONT Introto Konvencionale Hidraulike Jack Jack EPONT, Produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë klientë OEM që specializohen në tren, automobila, forklift dhe makineri ndërtimi, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 nga 500 kompanitë më të mira në botë si një nga furnizuesit kryesorë të derdhjes në Kinë.
Shërbimi
Shërbimi
Epont Mechanical është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.1. KEMI KUALIFIKIMET: Ne kemi një certifikatë formale kualifikimi2. TEKNOLOGJIA E PRODHIMIT: Kërkime dhe inovacione të vazhdueshme3. KËNAQËSIA E KLIENTIT: Siguroni një produkt të kënaqshëm
Prizë shishe hidraulike e personalizuar Epont 2T me dy Ram me valvul sigurie nga Kina | EPONT
Prizë shishe hidraulike e personalizuar Epont 2T me dy Ram me valvul sigurie nga Kina | EPONT
Dropa e shisheve hidraulike të dyfishta Epont 2 ton me valvul sigurie  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes, etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg. EPONT përmbledh defektet e produktet e kaluara dhe vazhdimisht i përmirëson ato. Specifikimet e folesë hidraulike të shisheve Epont Double Ram me valvul sigurie mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.
Epont me cilësi të lartë 3ton High Profile Double Pompe Floor Jack Jack Wholesale - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
Epont me cilësi të lartë 3ton High Profile Double Pompe Floor Jack Jack Wholesale - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
Fole hidraulike e dyshemesë me një pompë 3T të profilit të lartëNe jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit kryesorë të hedhjes në Kinë.
Shiten krike dyshemeje EPONT me shumice me qmim te mire - EPONT
Shiten krike dyshemeje EPONT me shumice me qmim te mire - EPONT
EPONT 3 ton të profilit të ulët të dyfishtë pompë të dyfishtë fole hidraulike dyshemeje.Ne jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
Furnizuesi EPONT 50T për saldim të shisheve hidraulike& prodhuesit | EPONT
Furnizuesi EPONT 50T për saldim të shisheve hidraulike& prodhuesit | EPONT
Kapak shishe hidraulike saldimi EPONT 50TNe jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
Shitet foleja e dyshemesë hidraulike EPONT 2.5 Ton
Shitet foleja e dyshemesë hidraulike EPONT 2.5 Ton
EPONT 2.5T Hidraulike Dyshemeja për përdorim në makinëNe jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
Epont 2T Mini Car Jack
Epont 2T Mini Car Jack
EPONT 2T Prikë hidraulike për dysheme për përdorim në makinëNe jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
EPONT Sample Room Produkte të ndryshme që ju të zgjidhni
EPONT Sample Room Produkte të ndryshme që ju të zgjidhni
Ne jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
Shishet me shumicë Hidraulike Dy Ram me çmim të mirë - EPONT
Shishet me shumicë Hidraulike Dy Ram me çmim të mirë - EPONT
EPONT Dyshja e shisheve hidraulike për përdorim në makinëNe jemi Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, produktet tona eksportohen kryesisht në mbi 30 vende si SHBA, Gjermani, Japoni, Spanjë, Itali, MB, Kore, Australi, Kanada etj. Klientët tanë përfshijnë shumë Klientët OEM të cilët janë të specializuar në trenat, automobilat, pirunët dhe makineritë e ndërtimit, ne tashmë kemi pasur bashkëpunim me më shumë se 10 prej 500 kompanive më të mira në botë si një nga furnizuesit e tyre kryesorë të derdhjes në Kinë.
foleja e shisheve 32T
foleja e shisheve 32T
Priku ynë i shisheve 32T, është me cilësi të lartë, produktet kanë kaluar CE, GS& Certifikimi TUV i Bashkimit Evropian. Cilësia e produkteve tona është e vërtetë dhe e besueshme. Shiten mirë në tregjet evropiane dhe amerikane. Të gjitha produktet miratojnë lyerje elektrostatike për mbrojtjen e mjedisit dhe vaj hidraulik - 45 °, kështu që ato mund të përdoren edhe në zona jashtëzakonisht të ftohta. Ju lutemi na besoni epont. Nëse zgjedhim epont, do të vazhdojmë të bëjmë gjithnjë e më mirë
fole e re shishe ajri
fole e re shishe ajri
fole e re shishe ajri, Produktet tona kanë kaluar CE, GS& Certifikimi TUV i Bashkimit Evropian. Cilësia e produkteve tona është e vërtetë dhe e besueshme. Shiten mirë në tregjet evropiane dhe amerikane. Të gjitha produktet miratojnë lyerje elektrostatike për mbrojtjen e mjedisit dhe vaj hidraulik - 45 °, kështu që ato mund të përdoren edhe në zona jashtëzakonisht të ftohta. Ju lutemi na besoni epont. Nëse zgjedhim epont, do të vazhdojmë të bëjmë gjithnjë e më mirë
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj