Që nga viti 2006, Epont Jack është një pajisje profesionale e mirëmbajtjes së automobilave (jacks hidraulike, vinçi motor).
Gjuhe

Kati

Sigurohuni që të merrni një sërë Jack të Ranger Rugged qëndron me blerjen e folesë tuaj të katit (të tilla si foleja e transmetimit të dyshemesë). Asnjëherë mos veproni në një automjet të ngritur pa qëndrimet e duhura të qëndrueshme.

RFJ-3TQP i hartuar ruggedly është një ngritës i gjithanshëm i shpejtë me një kapacitet prej 3 ton-ton të heqjes. Ndërtimi i rëndë i çelikut dhe hidraulika e mbyllur garantojnë qëndrueshmëri maksimale, ndërsa valvula e mbingarkesës së sigurisë mbron personelin dhe pajisjet. Nëse aksidentalisht hiqni një automjet shumë të rëndë për Jack, nuk do të shembet papritmas mbi ju dhe shkatërroni ditën tuaj. Hidraulika në katin e katit do të zbresin butësisht. Meqenëse nuk shkoni kurrë nën një automjet që nuk është i siguruar në Jack Stands, siguria juaj personale dhe siguria e pronës suaj nuk duhet të jetë në dyshim, edhe nëse e mbingarkoni aksidentalisht Jackin.


Prodhuesit e katit profesional
Prodhuesit e katit profesional
Yipengjack është llogaritur si një nga furnizuesit kryesorë të Porta Power Jack, ne prodhojmë një gamë të gjerë të produkteve të cilësisë së shkëlqyeshme të Porta Power me efikasitet më të madh dhe saktësi të jashtëzakonshme. Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e ndryshme të industrisë nga dekada, ne kemi përmirësuar pajisjet tona prodhuese dhe aftësitë e menaxherëve të kualifikuar, inxhinierë si dhe teknikë. Cilësia dhe tiparet e gjata të Porta Power Jack janë të lavdërueshme dhe vlerësohen nga klientët tanë të vendosur nëpër fusha të ndryshme të tregut. Gama jonë e produkteve janë më të përshtatshmet për klientët, sepse Pema jonë Power Power ofruar nga ne janë furnizuar për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve.
Prodhuesit e katit hidraulik profesional
Prodhuesit e katit hidraulik profesional
Ky produkt ka përballuar testin e ekipit tonë profesional të QC dhe palëve të treta autoritative. ka qenë e specializuar në prodhimin e shumë viteve. Produkti është hypoallergenic dhe për këtë arsye zbut lëkurën, duke reduktuar ndjeshëm rrezikun e reaksioneve negative.Epont Professional Steel Struct Struktura Prodhuesit, ne kemi 4 linja prodhimi dhe 2 linja të prodhimit të trajtimit të ngrohjes, shishe Jack një ditë ne mund të prodhojë rreth 5000pcs, në lidhje me jack kati që ne mund të prodhojë 500pcs.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip