Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).
Gjuhe

Shërbimi me porosi

Zhejiang Yipeng Machinery Co, Ltd. u themelua në vitin 2006, e cila ndodhet në qendër të qytetit të brezit ekonomik të deltës së lumit Yangtze, Jiaxing, ku është afër Shangait, Hangzhou, Ningbo, qytetit Suzhou, etj, që është shumë i përshtatshëm për transport. . Kompania është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.


Prodhuesit e shërbimit profesional Jack me cilësi të lartë me shumicë - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd

Epont Mechanical është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
1. KEMI KUALIFIKIMET: Ne kemi një certifikatë formale kualifikimi
2. TEKNOLOGJIA E PRODHIMIT: Kërkime dhe inovacione të vazhdueshme
3. KËNAQËSIA E KLIENTIT: Siguroni një produkt të kënaqshëm

Prodhuesit e Shërbimit Profesional EPONT, ne kemi 4 linja prodhimi dhe 2 linja prodhimi të trajtimit të nxehtësisë, foleja e shisheve një ditë mund të prodhojmë rreth 5000 copë, rreth folesë së dyshemesë mund të prodhojmë 500 copë.

EPONT Prodhuesit e Shërbimit Profesional Jack me cilësi të lartë me shumicë - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd, Kompania është e pajisur me torno CNC, frezë, makinë bluarëse, test të ngarkesës statike, makinë për testimin e ngarkesës dinamike, testues fortësie Rockwell, saldim robotik YASKAWA, përpunim me grusht dhe pajisjet e testimit, për t'i lejuar kompanisë cilësinë e produktit dhe mbrojtjen e besueshme. Hapësira e vrimave të pjesëve kryesore për kompaninë - cilindër jack, veçanërisht blerja e makinës së shpimit me lazer për të siguruar saktësinë e arritjes së pozicionimit, vrimën kufi, në mënyrë që cilësia e produktit të ketë ka qenë një kërcim cilësor.Ngarkimi i kontejnerit të klientëve ditën dhe natën
Ngarkimi i kontejnerit të klientëve ditën dhe natën.
ka një sistem të mirë të kontrollit të cilësisë dhe sistemin e vet të menaxhimit për të siguruar cilësinë e produkteve.
Ekspozita
Epont Mechanical është një koleksion i vinçave të ndryshëm të motorit, xhaketës së dyshemesë 3T, folesë së transmisionit në dysheme, e cila është një ndërmarrje e specializuar për kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj