Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).
Gjuhe

fole hidraulike që funksionon me ajër

Ju jeni në vendin e duhur për të fole hidraulike që funksionon me ajër.Tani e dini që, çfarëdo që të kërkoni, sigurisht që do ta gjeni EPONT.ne garantojmë se është këtu në EPONT.
Materialet e EPONT zgjidhen me kujdes bazuar në specifikimet/përmasat e kërkesave të klientëve..
Ne synojmë të sigurojmë cilësinë më të lartë fole hidraulike që funksionon me ajër.për klientët tanë afatgjatë dhe ne do të bashkëpunojmë në mënyrë aktive me klientët tanë për të ofruar zgjidhje efektive dhe përfitime të kostos.
LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj