Që nga viti 2006, EPONT Jack është një prodhues profesional i pajisjeve të mirëmbajtjes së automobilave (prikë hidraulike, vinç motori).
Gjuhe

fole hidraulike teleskopike

Ju jeni në vendin e duhur për të fole hidraulike teleskopike.Tani e dini që, çfarëdo që të kërkoni, sigurisht që do ta gjeni EPONT.ne garantojmë se është këtu në EPONT.
EPONT përballon të gjitha testimet e nevojshme nga OEKO-TEX. Nuk përmban kimikate toksike, nuk ka formaldehid, VOC të ulëta dhe nuk shkatërrojnë ozonin..
Ne synojmë të sigurojmë cilësinë më të lartë fole hidraulike teleskopike.për klientët tanë afatgjatë dhe ne do të bashkëpunojmë në mënyrë aktive me klientët tanë për të ofruar zgjidhje efektive dhe përfitime të kostos.
LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj