Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa

Tentang Kami

Imah > Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Kami parantos meunang seueur sertifikasi pikeun produk kami tina hal kualitas sareng inovasi.
    Zheijang Yipeng Mutie Co., LTD.Was Diram di 2006.
    Éta perenahna di tengah-tengah pushana Walon Umum Kota ékonomi, JACINGING, dimana anu caket sareng Shuanhai, ningzhou, jsb, sareng sajbeueun pisan pikeun pangajenan.

    Pausahaan nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung penjualan.

    Perusahaan nyered wewengkon tina 170000 meter pasagi, perusahaan nyandak "reputasi dumasar" panginten kualitas "kuaryang ngadegkeun produksi kualitas di industri, skillcation perusahaan ngembang. Yipeng percanten sareng gabung anjeun, Dupi bakal énjing-énjing, percanten yanceng, pilih Yipeng, gabung Yipeng, urang bakal masihan anjeun jasa pangsaéna sareng ngajamin pangsaéna.
  • TAROS KAMI
    Dupi anjeun gaduh patarosan?
    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna dina harga anu paling kompetitif. Ku sabab éta, kuring tulus ngajak sadaya perusahaan anu pikahoyong ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung seueur.
    • Telepon:
      86-573-83143578
    • Email:
    • Fax:
      86-573-83143688
    • Nami Perusahaan:
      Zhejiang Yipeng Machinery Co.,Ltd
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.