Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Tentang Kami

Imah > Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk urang dina hal kualitas sareng inovasi.
    Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006.
    Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi.

    Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

    Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
  • TAROS KAMI
    Dupi anjeun gaduh patarosan?
    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna dina harga anu paling kompetitif. Ku alatan éta, urang tulus ngajak sadaya pausahaan kabetot ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.
    • Fax:
      86-573-83143688
    • Telepon:
      86-573-83143578
    • Email:
    • Nami Perusahaan:
      Zhejiang Yipeng Machinery Co.,Ltd
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun