Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Kasus

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.


Naha urang?
Naha urang?
Pausahaan utamana kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan rupa jacks hidrolik jeung produk mesin hidrolik.Yipengjack ieu reckoned salaku salah sahiji suppliers Porta Power Jack ngarah, kami ngahasilkeun rupa-rupa Porta Power Jack produk kualitas alus teuing jeung efisiensi greatest jeung akurasi luar biasa. Produk kami saluyu sareng sababaraha syarat industri ti sababaraha dekade, kami parantos ningkatkeun alat manufaktur sareng kamampuan manajer anu mumpuni, insinyur sareng teknisi.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun