Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa

Kasus

Produk kami biasana diimpor langkung ti 30 nagara sapertos USA, Jerman, Jepang, Pasar, Korea, Viradlift, kami parantos ngagaduhan kerjasama sareng langkung ti 10 ti dunya anu paling luhur 500 perusahaan minangka salah sahiji pembekal tuang utama di china.


Naha urang?
Naha urang?
Perusahaan umumna numpesan dina panalungtikan, pangwangina, produksi, produksi sagala rupa rupa-rupa-rupa kumaha batang hidulik jaket sareng produk mesin hidroli.Yipsjack dijaga minangka salah sahiji pendekatan listrik Porta anu ngarampur, urang ngahasilkeun rupa-rupa Portata PortA porta Portra anu saé sareng efisiensi anu paling luar. Produk kami cocog sareng sababaraha syarat industri ti puluhan, kami parantos ningkatkeun pakakas tutuwuhan sareng pangebukan méntaban, insinyur ogé tanep.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese