Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa

Wartos

Kanggo terang struktur anu terang teras pangropéa metode Mets.in nganggo Jacks langkung saé, anu saé uninga struktur anu jékuan cukup ku kanyaho sareng kanyaho-derita.

Pameran
Pameran
Epont mékanis nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, Kamekaran, Produksi jeung jualan.
2021/03/27
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese