Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa

Lanté jack

Pastikeun nyandak sakumpulan jack ribug nangtung sareng mésér jip lantai anjeun (sapertos transking lantai lantai). Teu pernah beroperasi dina kendaraan anu diangkat tanpa jack anu leres nangtung di tempat.

Rfjed rfj-3tqp mangrupikeun tempat anu lami Konstruksi lega sareng hidraon disegatkeun karurensasi maksimum, sedengkeun Nali gancang ngalindungan personil sareng alat. Upami anjeun teu kahaja angkat mobil beurat teuing pikeun jack, éta moal dumadakan runtuh anjeun sareng ngarusak dinten anjeun. Hidraulik di lanté jack bakal turun. Kusabab anjeun henteu kantos teras handapeun kendaraan anu henteu aman dina jut nangtung, kaamanan pribadi anjeun sareng kaamanan harta anjeun henteu pernah aya patarosan, sanaos anjeun teu kahaja nasiukeun jack.


Pabrik Jack Profesional
Pabrik Jack Profesional
Yipsjack dijaga minangka salah sahiji pendekatan listrik Porta anu ngarampur, urang ngahasilkeun rupa-rupa Portata PortA porta Portra anu saé sareng efisiensi anu paling luar. Produk kami cocog sareng sababaraha syarat industri ti puluhan, kami parantos ningkatkeun pakakas tutuwuhan sareng pangebukan méntaban, insinyur ogé tanep. Pitur pajeulikan sareng panjang panjang tina Cermah Phack Cownel urang anu tiasa dihargaan ku para nasabah perenahna dina rupa domain pasar. Produk urang anu paling hadé cocog pikeun Kelajuan Kusabab paka listrik urang anu disayogikeun ku urang dipasihkeun ku urang dipasihkeun pikeun nyanggung rupa-rupa serius.
Produsén Harang Jack Olaulik
Produsén Harang Jack Olaulik
Produk ieu parantos nganggo ujian tina tim QC Profesional sareng pihak katilu anu Otoritas. parantos khusus dina produksi mangtaun-taun. Produk iggul énoalik sareng ku kituna ngaleut kulit, sacara signifikan ngirangan résiko réaksi ngarugikeun.Évasi perkembangan strategi statis produsén, kami gaduh 4 gurat produk sareng 2 garis produksi persiapan panas, nuju jack hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun 5000pcs urang tiasa ngahasilkeun 5000pcs urang tiasa ngahasilkeun 59Pci.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese