Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Parabot Angkat séjén

Jangkungna creeper mobil rendah, anu ngajamin kamampuan lalu lintas anu saé sareng gampang nembus handapeun mobil. Éta cocog pikeun ampir sadaya jinis mobil sareng henteu ngan ukur pikeun panggunaan rumah tangga, tapi ogé pikeun toko 4S.

Pigura creeper mobil dijieunna tina pipa beusi, nu bisa nanggung beurat maksimum 300 lbs sarta bisa dipaké ku lalaki dewasa ngagolér dina eta. Beungeut pipa beusi ditutupan ku cet, anu tiasa nyegah karat sareng ningkatkeun umur jasa.

Aya genep roda universal di handapeun creeper mobil nu fléksibel tur mobile. Anjeun tiasa ngadalikeun creeper mobil pikeun mariksa unggal sudut chassis mobil tanpa ninggalkeun kaluar sagala sudut kaamanan.

Pencét toko ieu dirancang pikeun ngalempengkeun, ngabengkokkeun, mencét, sareng stamping.


Kualitas luhur Epont Jack Nangtung&Grosir Jack Lantai - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
Kualitas luhur Epont Jack Nangtung&Grosir Jack Lantai - Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd
EPONT Jack Nangtung&Jack Lantai  pikeun Pamakéan MobilKami Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, Produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur. Palanggan OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 di dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.
Ngaropea pabrik alat angkat séjén ti Cina
Ngaropea pabrik alat angkat séjén ti Cina
Yipengjack ieu reckoned salaku salah sahiji suppliers Porta Power Jack ngarah, kami ngahasilkeun rupa-rupa Porta Power Jack produk kualitas alus teuing jeung efisiensi greatest jeung akurasi luar biasa. Produk kami saluyu sareng sababaraha syarat industri ti sababaraha dekade, kami parantos ningkatkeun alat manufaktur sareng kamampuan manajer anu mumpuni, insinyur sareng teknisi. Kualitas sareng fitur anu tahan panjang tina Porta Power Jack kami dipuji sareng diapresiasi ku klien kami anu aya di sababaraha domain pasar. Rangkaian produk kami paling cocog pikeun palanggan sabab Porta Power Jack anu disayogikeun ku kami disayogikeun pikeun nyugemakeun sababaraha syarat para klien. Kami mastikeun yén biaya jasa kami kirang.
The Jack Sampel Tembongkeun
The Jack Sampel Tembongkeun
The Jack Sampel Tembongkeun.Produk kami parantos lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk kami leres sareng dipercaya. Éta dijual saé di pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk ngadopsi lukisan perlindungan lingkungan éléktrostatik sareng - 45 ° minyak hidrolik, ku kituna ogé tiasa dianggo di daérah anu tiis pisan. Punten percanten ka kami epont. Lamun urang milih epont, urang bakal neruskeun ngalakukeun hadé tur hadé
jack toe
jack toe
toe jack anyar, produk kami geus lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk kami leres sareng dipercaya. Éta dijual saé di pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk ngadopsi lukisan perlindungan lingkungan éléktrostatik sareng - 45 ° minyak hidrolik, ku kituna ogé tiasa dianggo di daérah anu tiis pisan. Punten percanten ka kami epont. Lamun urang milih epont, urang bakal neruskeun ngalakukeun hadé tur hadé
produk urang geus lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk urang leres tur r
produk urang geus lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk urang leres tur r
produk urang geus lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk kami leres sareng dipercaya. Éta dijual saé di pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk ngadopsi lukisan perlindungan lingkungan éléktrostatik sareng - 45 ° minyak hidrolik, ku kituna ogé tiasa dianggo di daérah anu tiis pisan. Punten percanten ka kami epont. Lamun urang milih epont, urang bakal neruskeun ngalakukeun hadé tur hadé
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun