Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

2T 2.5Ton 3 Ton Low Propil Trolley Jack Hidrolik lanté Jack Pikeun Diobral Produk | EPONT

SEND INQUIRY AYEUNA

Kamampuh: 2Ton/2.5Ton/3Ton

Bahan: Baja, Aluminium

Jangkungna Min: 75mm-130mm

Jangkungna Max: 460mm-500mm

SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

2T 2.5Ton 3 Ton Low Propil Trolley Jack Hidrolik lanté Jack Pikeun Diobral Produk | EPONT.
Produkna tiasa dianggo kanggo waktos anu lami. Éta kuat dina konstruksi, anu hartosna pigurana tiasa tahan kana tabrakan sareng ngajagi sirkuit internal tina guncangan.

Bubuka parusahaan

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd nyaéta parusahaan profésional, kalibet dina rarancang, pabrik, ngajual na jasa profésional Hardware. Kami lokasina di Zhejiang, kalayan aksés transportasi merenah. Urang dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana. Urang ngabagéakeun pesenan OEM. Kami parantos ngékspor produk ka Daratan Cina, Uni Éropa, Wétan Tengah, Éropa Wétan, Amérika Latin, Afrika, Oseania, Hong Kong sareng Makau sareng Taiwan, Jepang, Asia Tenggara, Amérika, Batur, sareng ogé buana sanés.Dina taun-taun ayeuna, kami parantos ngenalkeun séri alat-alat canggih kalebet tés sareng jalur produksi. Simkuring boga manajemén paling rigorous tina workshop lebu-gratis, sarta ngaliwatan pangakuan BRC, tim manajemen profésional pikeun ngatur sagala rinci bengkel pikeun supervise.In téhnologi produksi, urang terus ngalaksanakeun panalungtikan sarta pamekaran jeung alat-alat. update, guna minuhan paménta konsumén, sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Sareng perusahaan kami disatujuan ku sistem manajemén ISO9001. Saatos sababaraha taun pangwangunan, tim kami parantos janten tim anu efisien sareng produk nampi pangakuan populér







Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
lanté Jack trolley Jack Ucing Pakakas Angkat Jack hidrolik
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun