Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Truk Kualitas Tinggi dipasang 2 ton treuk jack hidrolik sareng jack vertikal hidrolik Grosir - 浙江亿鹏机械股份有限公司

SEND INQUIRY AYEUNA
Jangkungna Minimum
148 mm
Jangkungna maksimum
278 mm
Beurat bersih
2,1 kg
Beurat kotor
2,11 kg
Kapasitas
2 ton
Tipe
Botol Jack
Fitur
Dual-Posisi
SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

High Quality Treuk dipasang 2 ton hidrolik jack treuk jeung hidrolik nangtung jack Grosir - 浙江亿鹏机械股份有限公司.
diproduksi nganggo alat-alat manufaktur tékstil anu luhur. Salaku conto, pemutus bale, mesin kamar niup, kartu, pigura roving, atanapi mesin nyisiran diadopsi dina tahap produksi anu béda.

High Quality Treuk dipasang 2 ton hidrolik jack treuk jeung hidrolik nangtung jack Grosir - 浙江亿鹏机械股份有限公司.Bubuka parusahaan

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran produk Hardware, produksi, jualan. Produk utama kami nyaéta: Botol Jack, Lantai Jack, Alat Angkat Lain, jsb.Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan sarta kami bisa nyadiakeun layanan costomized. produk urang boga harga low jeung kualitas alus. Éta populér pisan dina sadaya platform.

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd diadegkeun dina 2006, sareng markasna aya di Zhejiang, anu mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun sareng panalungtikan mandiri, pamekaran, produksi sareng penjualan Botol Jack, Lantai Jack, Alat Angkat Lain sareng sajabana Perusahaan kami ngagaduhan disatujuan ku ISO9001 sistem menata, CE, jsb konsumén urang hadir datangna ti Cina Daratan, Uni Éropa, Wétan Tengah, Éropa Wétan, Amérika Latin, Afrika, Oseania, Hong Kong jeung Makau jeung Taiwan, Jepang, Asia Tenggara, Amérika, lianna. . Kami adhering kana "Kualitas + Service" keur kaperluan parusahaan, jujur, dipercaya salaku filosofi bisnis urang. Wilujeng sumping didatangan parusahaan urang atawa ngan ngirimkeun panalungtikan anjeun ka kami.



Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
Supplier Jack Botol gato hidrolik Ucing
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun