Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Grosir Car Jacks Jack Produsén langsung Supply

SEND INQUIRY AYEUNA
Jangkungna Minimum
110 mm
Jangkungna maksimum
450 mm
Beurat bersih
22 kg
Beurat kotor
23 kg
Kapasitas
3 ton
Tipe
Lantai Jack, Trolley Jack
Fitur
Pompa ganda&Low Propil
SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

Grosir Car Jacks Jack Produsén langsung Supply.
ngagunakeun bahan anu dipilih sareng alus teuing pikeun nyumponan kabutuhan anu béda.

Grosir Car Jacks Jack Produsén langsung Supply.

 ngagunakeun bahan anu dipilih sareng alus teuing pikeun nyumponan kabutuhan anu béda. Perkenalan Perusahaan

Diadegkeun dina taun 2006, Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd teh wholesaler ngarah, Supplier, Importir jeung padagang Hardware, jsb rentang produk ditawarkeun ku kami kualitas premium nu boasts kapercayaan klien urang. Kami nganggap ngaliwat unggal produk réngsé ngaliwatan prosés pamariksaan produk anu ketat, pikeun mastikeun pangiriman anu dilakukeun dina tungtung klien kami, leres-leres sampurna. Sumawona, urang damel di handapeun komando mentor kami 林连明. Dina karyana kami parantos nampi tujuan perdagangan urang ku cara anu cekap.



Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
Parabot Angkat séjén Pakakas hidrolik
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun