Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Kamar Pameran sareng Bengkel Produk Kami - Produsen Jack Mobil

SEND INQUIRY AYEUNA
Jangkungna Minimum
110 mm
Jangkungna maksimum
450 mm
Beurat bersih
22 kg
Beurat kotor
23 kg
Kapasitas
3 ton
Tipe
Lantai Jack, Trolley Jack
Fitur
Pompa ganda&Low Propil
SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

Kamar Pameran sareng Bengkel Produk Kami - Produsen Jack Mobil.
Jalma sais produk ieu bener mantuan ngajaga rasa dahareun bari dina waktos anu sareng, éta moal ngaleungitkeun unsur gizi dikandung.

Showroom Produk urang jeung Bengkel -Car Jack Manufacturer.Company Perkenalan

Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd mangrupikeun panyadia Hardware ngarah di Cina. Usaha utama nyaéta manufaktur Botol Jack, Lantai Jack, Alat Angkat Lain, jsb. Kami parantos ngadegkeun reputasi di nagara-nagara sapertos Daratan Cina, Uni Éropa, Wétan Tengah, Eropa Wétan, Amérika Latin, Afrika, Oseania, Hong Kong sareng Makau sareng Taiwan, Jepang, Asia Tenggara, Amérika, Lain-lain dimana urang gaduh basis pelanggan inti. Samentara éta, kami ogé dimangfaatkeun ku pabrik domestik jeung konsumén. Kami ngagaduhan kapercayaan, dirojong ku pangaweruh sareng pangalaman profésional urang, pikeun ngembangkeun pasar asing pikeun perusahaan bumi urang sareng muka pasar Cina pikeun perusahaan di luar negeri.   Kiwari, beuki loba pausahaan reputed bersaing dina gawé babarengan jangka panjang kalayan kami. Éta sababna urang tiasa nyayogikeun produk kualitas pangsaéna, harga pangsaéna, sareng jasa anu pangsaéna. Urang abide ku prinsip kajujuran, kredibilitas, jeung silih-manfaat, sarta ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngalayanan klien tur konsumén duanana di imah jeung di mancanagara. Kalayan pangaweruh profésional sareng pangalaman dagang anu paling luhur, kami parantos ningali kamampuan pangembangan pasar sareng pertumbuhan bisnis saleresna kalayan laju anu langkung gancang. Urang tulus ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun fasilitas ngembangkeun pasar asing parusahaan anjeun sarta perluasan pasar Cina. Hayu urang ngawangun masa depan hébat babarengan!




Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
lanté Jack Parabot Angkat Jack hidrolik Jack botol
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun