Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
3 Ton Gancang Angkat Pompa Ganda Steel Hidrolik Jack Garasi Mobil Horizontal Jack Alat Kendaraan Lantai Jack - EPONT

3 Ton Gancang Angkat Pompa Ganda Steel Hidrolik Jack Garasi Mobil Horizontal Jack Alat Kendaraan Lantai Jack - EPONT

Kualitas Tinggi 2.5Ton Low Profile Trolley  Jack Grosir - 浙江亿鹏机械股份有限公司 Produsén | EPONT.
Produk ieu ngagaduhan beungkeutan anu diperyogikeun. Eta geus diuji pikeun kakuatan mesek beungkeut napel antara constructions.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun

Bubuka produk

Émbaran produk

 Best 3 Ton Quick Lift Double Pump Steel Hydraulic Jack Garage Car Horizontal Jack Vehicle Tools Floor Jack Factory Price - EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

01
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
02
Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.
03
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan jack lantai pangsaéna

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien pikeun ngirim barang ka sagala nagara séjén.

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa kéngingkeun réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?    

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun