Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Produsén Pabrik Pameran Epont profésional

Produsén Pabrik Pameran Epont profésional

Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, Pangwangunan, Produksi jeung jualan. Kami Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, Produk kami utamana diékspor ka leuwih ti 30 nagara saperti AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung sajabana. Palanggan OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 di dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
Palayanan

FAQ

1.Kumaha carana ngirimkeun barang ka urang?
Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien pikeun ngirim barang ka sagala nagara séjén.
2. PRODUK NAON NU NU BISA NAWARAN?
Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.
3.Iraha perusahaan didirikan?
Diadegkeun dina 2006

Kaunggulan

1.We gaduh 4 garis produksi jeung 2 garis produksi perlakuan panas, botol jack hiji poé urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 5000pcs, ngeunaan lanté jack urang bisa ngahasilkeun 500pcs.
2.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
Pausahaan 3.The mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
4.Produk kami utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami kaasup loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta Yangtze walungan, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk

 Best Quality Epont Exhibition Factory   

Kaunggulan Perusahaan

01
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
02
Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, beban dinamis mesin test, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching ngolah jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
03
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa kéngingkeun réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana kami bakal ngintunkeun barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sareng Shanghai, Ningbo kami ngan ukur 100 sareng 150 kilométer jauhna, éta gampang pisan sareng éfisién pikeun ngirim barang ka nagara-nagara sanés.

FAQ

1.PRODUK NAON YANG BISA NU NU NAWIHAN?
Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.
2.Sabaraha lami abdi tiasa nampi réspon sanggeus kami ngirimkeun patarosan?
Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.
3.Kumaha carana ngirimkeun barang ka urang?
Biasana kami bakal ngintunkeun barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sareng Shanghai, Ningbo kami ngan ukur 100 sareng 150 kilométer jauhna, éta gampang pisan sareng éfisién pikeun ngirim barang ka nagara-nagara sanés.

Kaunggulan

1.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
Pausahaan 2.The nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, pausahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan ieu tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
3.Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Produk 4.Our utamana diékspor ka leuwih ti 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami ngawengku loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu lokasina di puseur kota sabuk ékonomi délta Yangtze walungan, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk

Émbaran produk

 Professional Epont Exhibition Factory manufacturers   

Kaunggulan Perusahaan

01
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
02
Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, beban dinamis mesin test, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching ngolah jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
03
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa kéngingkeun réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana kami bakal ngintunkeun barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sareng Shanghai, Ningbo kami ngan ukur 100 sareng 150 kilométer jauhna, éta gampang pisan sareng éfisién pikeun ngirim barang ka nagara-nagara sanés.

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2006
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Zhejiang
  • Industri utama
    Hardwarena
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • ElterPrise Jalma
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    10000000USD
  • Ékspor Pasar
    Mainland Cina,Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Afrika,Kucara,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amérika,Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006.
Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi.
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Sertifikasi CE pikeun Botol Jacks
Ngaluarkeun ku:INTEGRA96
ISO
Ngaluarkeun ku:CNAS
iso
Ngaluarkeun ku:CNAS

Kaunggulan Perusahaan

01

Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, beban dinamis mesin test, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching ngolah jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

02

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur palanggan OEM anu khusus dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 tina 500 perusahaan Top dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

03

Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan jack lantai mini

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa kéngingkeun réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien pikeun ngirim barang ka sagala nagara séjén.

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006





IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun