Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa
Kualitas luhur jack lantai 3t breekese - zhejerie yipeng mesin co., ltd

Kualitas luhur jack lantai 3t breekese - zhejerie yipeng mesin co., ltd

Epont kualitas luhur Jack 3T brolesale - zhijang yipan mesin, CTT, VALIAN, VIQUM, Verdia sareng Australia, Kanggero sareng Klién Kalebet seueur para pelanggan OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, garplift sareng mesin konstruksi, kami parantos ngagaduhan gawé babarengan ti cipior.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

86-573-83143578

Telepon:

0086-15888390920
Mayar nengetan kana desain alus pikeun pariwara épon.

FAQ

1. Kumaha lami kuring kéngingkeun tanggapan saatos kami ngintunkeun panalungtikan?
Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.
2. Kumaha kéngingkeun barang ka urang?
Biasana urang bakal ngintunkeun barang ka anjeun ku laut, sabab urang di kota Jaixing, sareng Shanghai, NBBO kami ngan ukur 100 sareng KONSEPA pikeun ngirimkeun barang ka nagara sanés.
3.Aduh anjeun Produsén atanapi Perusahaan Perdagangan?
Urang ngagaduhan dua cukurnes sorangan sareng hiji pabrik mesin CNC, urang ogé ngagaduhan jangkaian penjualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun sareng ngajual sadayana ku diri urang.

Kamundukan

Company 1 ieu diékspor langkung ti 30 nagara sapertos USA, Jerman, Jepang, Italia, Korea, Kanada, Appreri , urang parantos ngagaduhan kerjasama sareng langkung ti 10 ti dunya
2.Le gaduh 4 garis produk sareng 2 garis produksi panas, panas, jahek jot dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pci, ngeunaan jack lantai urang tiasa ngahasilkeun 500pci.
3.The mendakan daérah 170 0,000 meter pasagi, perusahaan nyandak "reputasi dumasar kana" filsafat pangheulana "Spésa, ngadegkeun produksi kualitas di industri, skillcation perusahaan ngembang. Yipeng percanten sareng gabung anjeun, Dupi bakal énjing-énjing, percanten yanceng, pilih Yipeng, gabung Yipeng, urang bakal masihan anjeun jasa pangsaéna sareng ngajamin pangsaéna.
Perusahaan 4.The dilengkepan Latang CNC, Milling Milling, Mesin ngagiling ,es ADI ERIK Extik, Test Rockwness Kabésak sareng Mungkin: Pangaturna Masting Liang Bagian Key pikeun perusahaan - silinder Jack, sacara khusus pentingna mesin ngers pikeun mastikeun akeka, kualitas produk na salaku Kecésipatif.

Ngeunaan épon

Zheijang Yipeng Mutie Co., LTD.Was Diram dina taun 2006. Éta perenahna di tengah-tengah pushana Walir kota ékonomi kidul, Jaatings, dimana anu caket sareng Shuanhai, ningzhou, jodw, sareng jsb anu merenah pikeun pangunjung. Pausahaan nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung penjualan. Perusahaan nyered wewengkon 170000 pokter alun-alun nyandak "reputasi dumasar kana" filsafat pangheulana "Filosofa Kapola, pikeun ngadegkeun Proundation anu saé dina industri, skillise tiasa tumbuh. Yipeng percanten sareng gabung anjeun, Dupi bakal énjing-énjing, percanten yanceng, pilih Yipeng, gabung Yipeng, urang bakal masihan anjeun jasa pangsaéna sareng ngajamin pangsaéna. Epont mékanis nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, Kamekaran, Produksi jeung sales.1 nu. Kami ngagaduhan kualifikasi: Kami gaduh sertipikat kualifikasi formal. Téknologi manufaktur: Panaliti terus nasabah sareng inovasi3. Kapuasan Pelanggan: Nyayogikeun produk anu nyugemakeun.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese