Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa
Borongan botol jack 12 kalawan harga alus - EPONT

Borongan botol jack 12 kalawan harga alus - EPONT

EPONT borongan botol jack 12 kalawan harga alus - EPONT, produk kami utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada tur etc.Our klien kaasup loba nasabah OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift tur mesin konstruksi, urang geus geus miboga migawé bareng kalayan leuwih ti 10 di worldâ € ™ s Top 500 pausahaan salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

86-573-83143578

Telepon:

0086-15888390920
produk nu boga burrs on ujung sarta beungeut. Eta geus finely burnished nyabut sakabéh partikel salila produksi.

FAQ

1.WHAT produk tiasa nawiskeun?
Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.
2.ARE YOU A langsung produsén OR dagang parusahaan?
Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan jeung hiji pabrik machining CNC, urang ogé kudu departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.
3.HOW lila Dupi abdi tiasa nampi FEEDBACKS sanggeus kami dikirim panalungtikan?
Urang baris bales maneh dina 12 jam dina sapoé digawé.

Kamundukan

1.We gaduh 4 garis produksi jeung 2 garis produksi perlakuan panas, hiji dinten botol jack kami bisa ngahasilkeun ngeunaan 5000pcs, ngeunaan jack lanté kami bisa ngahasilkeun 500pcs.
parusahaan 2.The nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, pausahaan nyokot "reputasi dumasar, kualitas munggaran" falsafah bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, ti ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan anu tumuwuh. YIPENG yakin kalayan anjeun gabung, aya bakal isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta garansi.
parusahaan 3.The ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, grinding mesin, test beban statis, dinamis mesin test beban, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, pamrosésan punching sarta uji coba parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung protection.Spacing dipercaya liang bagian konci pikeun parusahaan - silinder jack, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun katepatan achining tina posisi, liang wates, supaya kualitas produk geus kabisat kualitatif.
4.Our produk utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada tur etc.Our klien kaasup loba nasabah OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift tur mesin konstruksi kami geus geus miboga migawé bareng kalayan leuwih ti 10 di worldâ € ™ s Top 500 pausahaan salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.

ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng mesin Co., Ltd.was ngadegkeun taun 2006. Anu perenahna di puseur Yangtze délta walungan kotana sabuk ékonomi, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, éta pisan merenah pikeun transportasi. Pausahaan nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung penjualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, pausahaan nyokot "reputasi dumasar, kualitas munggaran" falsafah bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, ti ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan anu tumuwuh. YIPENG yakin kalayan anjeun gabung, aya bakal isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta garansi. Epont mékanis nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, Kamekaran, Produksi jeung sales.1 nu. Urang boga kualifikasi: Urang boga certificate2 kualifikasi formal. Manufaktur téhnologi: panalungtikan Kontinyu na innovation3. Kapuasan customer: Nyadiakeun hiji produk nyugemakeun.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese