Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
EPONT 50T las Hidrolik Botol Jack Supplier& produsén | EPONT

EPONT 50T las Hidrolik Botol Jack Supplier& produsén | EPONT

EPONT 50T las hidrolik Botol Jack

Kami Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd. --- EPONT, Produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur. Palanggan OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 di dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
Palayanan
Kalayan efisiensi énergina, produkna sacara efektif tiasa ngirangan pamakean énérgi, anu tungtungna bakal nyumbang kana pangurangan biaya produksi.

FAQ

1.Kumaha carana ngirimkeun barang ka urang?
Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien keur ngirim barang ka sagala nagara séjén.
2.Sabaraha lami abdi tiasa nampi réspon sanggeus kami ngirimkeun patarosan?
Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.
3.ARE YOU A PRODUSEN LANGSUNG ATAWA PERUSAHAAN TRADING?
Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Kaunggulan

1.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
2.The parusahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filsafat bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan ieu tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
Pausahaan 3.The mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Produk 4.Our utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami ngawengku loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2006
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Zhejiang
  • Industri utama
    Hardwarena
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • ElterPrise Jalma
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    10000000USD
  • Ékspor Pasar
    Mainland Cina,Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Afrika,Kucara,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amérika,Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.
Komunikasi perusahaan

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2006, ngajual ka Asia Tenggara (15.00%), Afrika (15.00%), Wétan Tengah (10.00%), Éropa Wétan (9.00%), Amérika Kalér (8.00%), Amérika Kidul (7,00%), Éropa Kidul (7,00%), Amérika Tengah (6,00%), Asia Kidul (6,00%), Éropa Kalér (5,00%), Pasar Doméstik (5,00%), Asia Wétan (3,00%), Éropa Kulon ( 3,00%),Oséania(00,00%). Aya total ngeunaan 51-100 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Jack Botol Hidrolik, Dongkrak Lantai Hidrolik, Crane Mesin, Jack Gunting, Pencét Toko

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Epont lulus ISO / TS16949: 2009, ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, pinuh dilaksanakeun sistem manajemen kualitas, lulus sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sarta jacks geus kaliwat CE, GS& sertifikasi TUV.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
Mata Artos Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, D / P D / A, PayPal;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina



IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun