Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Steel Base profil tinggi lanté Jack Supplier& produsén | EPONT

Steel Base profil tinggi lanté Jack Supplier& produsén | EPONT

Baja.
Produk ieu parantos tahan uji tim QC profésional kami sareng pihak katilu anu otorisasi.
geus husus dina produksi  salami mangtaun-taun.
Produkna hypoallergenic sahingga ngalembutkeun kulit, sacara signifikan ngirangan résiko réaksi ngarugikeun.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
Palayanan

Émbaran produk

 Steel Base high profile Floor Jack Supplier & manufacturers | EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur palanggan OEM anu khusus dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 tina 500 perusahaan Top dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2006
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Zhejiang
  • Industri utama
    Hardwarena
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • ElterPrise Jalma
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    10000000USD
  • Ékspor Pasar
    Mainland Cina,Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Afrika,Kucara,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amérika,Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006.
Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi.
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Sertifikasi CE pikeun Botol Jacks
Ngaluarkeun ku:INTEGRA96
ISO
Ngaluarkeun ku:CNAS
iso
Ngaluarkeun ku:CNAS

FAQ

1.PRODUK NAON YANG BISA NU NU NAWIHAN?

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

2.ARE YOU A PRODUSEN LANGSUNG ATAWA pausahaan dagang?

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

3.Sabaraha lami abdi tiasa nampi réspon sanggeus kami ngirimkeun patarosan?

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Kaunggulan

1.We gaduh 4 garis produksi jeung 2 garis produksi perlakuan panas, botol jack hiji poé urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 5000pcs, ngeunaan lanté jack urang bisa ngahasilkeun 500pcs.

Produk 2.Our utamana diékspor ka leuwih ti 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami ngawengku loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.

3.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji alat, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

Pausahaan 4.The mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta Yangtze walungan, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun