Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Ngaropea Epont 2T Double Ram Hidrolik Botol Jack jeung pabrik Klep Kasalametan Ti Cina | EPONT

SEND INQUIRY AYEUNA SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

Epont 2 Ton Double Ram Hidrolik Botol Jack jeung Klep Kasalametan  dibandingkeun jeung produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan luar biasa incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta ngarasakeun reputasi alus di market.EPONT summarizes nu defects of produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi Epont Double Ram Hydraulic Bottle Jack sareng Safety Valve tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun.


Rincian produk
Profil Perusahaan
Palayanan

FAQ

1.Iraha perusahaan didirikan?
Diadegkeun dina 2006
2. PRODUK NAON NU NU BISA NAWARAN?
Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.
3.ARE YOU A PRODUSEN LANGSUNG ATAWA PERUSAHAAN TRADING?
Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Kaunggulan

Pausahaan 1.The mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Produk 2.Our utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami kaasup loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.
3.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
4.The parusahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filsafat bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk

Émbaran produk

 Customized Epont Double Ram Hydraulic Bottle Jack with Safety Valve manufacturers From China | EPONT   

Kauntungannana Perusahaan

01
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
02
Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.
03
Pausahaan ieu dilengkepan lathe CNC, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan harga jack botol hidrolik

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa nampi réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien keur ngirim barang ka sagala nagara séjén.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2006
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Zhejiang
  • Industri utama
    Hardwarena
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • ElterPrise Jalma
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    10000000USD
  • Ékspor Pasar
    Mainland Cina,Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Afrika,Kucara,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amérika,Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006.
Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi.
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Sertifikasi CE pikeun Botol Jacks
Ngaluarkeun ku:INTEGRA96
ISO
Ngaluarkeun ku:CNAS
iso
Ngaluarkeun ku:CNAS

Kauntungannana Perusahaan

01

Pausahaan ieu dilengkepan lathe CNC, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

02

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos ngagaduhan gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

03

Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan jack lantai mini

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa nampi réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien keur ngirim barang ka sagala nagara séjén.

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006




Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun