Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Pabrik langsung suplai efisiensi tinggi 3 Ton lanté Jack Supplier& produsén | EPONT

SEND INQUIRY AYEUNA

Modél: YP1003

Jangkungna Min: 75mm

Jangkungna Max: 500mm

Ngangkat Jangkungna: 425mm

NW: 31,5 kg 

GW: 32,5 kg 




SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun



Jack mobil muterkeun hiji peran penting dina kaayaan béda pikeun ngangkat awak mobil jeung perbaikan ban.

Jack lantai 3Ton kami kualitasna saé, produk parantos lulus CE, GS& Sertifikasi TUV Uni Éropa. Kualitas produk urang leres sareng dipercaya. Éta dijual saé di pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk ngadopsi lukisan perlindungan lingkungan éléktrostatik sareng - 45 ° minyak hidrolik, ku kituna ogé tiasa dianggo di daérah anu tiis pisan.


Émbaran produk

 Factory Direct Supply High Efficiency 3 Ton Floor Jack Supplier & manufacturers | EPONT   
Bubuka parusahaan
Kami Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd, Diadegkeun dina mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu kawéntar anu kaceluk dina Produsén.& Supplier tina rupa-rupa Hardware sareng seueur deui. Produk ieu diaku pikeun daya tahan sareng bérés anu saé.
Bubuka produk

3T Floor Jack . Low Profile & .Double Pump.CAPACITY:3 TON..COLOR :CUSTOMIZED..CERTIFICATION:CE.

3T lanté Jack. Low Propil& .Pompa Ganda.KAPASITAS: 3 TON..WARNA :CUSTOMIZED..SERTIFIKASI:CE.

HIGH EFFICIENCY\.HIGH QUALITY..ESAY OPERATION.EPONT.

EFISIENSI TINGGI\.KUALITAS TINGGI..OPERASI ESAY.EPONT.

Contact us.+86 19883353637.epont010@cnyipeng.com.www.cnyipeng.com.

Kontak kami.+8619883353637.epont010@cnyipeng.com.www.cnyipeng.com.

Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun