Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa

Cina Good Harga 2T Mini Jack Hand Pallet Pikeun kulawarga Car make pabrik - EPONT

SEND INQUIRY AYEUNA

Kamampuh: 2T

N.W. : 6,5 kg 

Min H.: 125mm

Max.H.: 300mm

SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

Mesin Zhejiang Yipeng

Bungkusan: Kotak Warna sareng Blow Case

Kualitas produk urang leres sareng dipercaya. Éta dijual saé di pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk ngadopsi lukisan perlindungan lingkungan éléktrostatik sareng - 45 ° minyak hidrolik, ku kituna ogé tiasa dianggo di daérah anu tiis pisan. Punten percanten ka kami epont. Lamun urang milih epont, urang bakal terus ngalakukeun hadé tur hadé



Émbaran produk

 China Good Price 2T Mini Jack Hand Pallet For Family Car use manufacturers - EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur palanggan OEM anu khusus dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 tina 500 perusahaan Top dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.


Telepon:
86-573-83143578
Website:
Telepon:
0086-15888390920
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun