Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Intro kana Botol Jack Tembongkeun - Supplier& produsén | EPONT

Intro kana Botol Jack Tembongkeun - Supplier& produsén | EPONT

Botol Jack Tembongkeun - Supplier& produsén |.
mastikeun sistem kontrol kualitas dilaksanakeun sacara efektif.

Spésifikasi botol Jack Modél Tembongkeun ------ EPONT bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Bubuka parusahaan
Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd parantos ngamimitian domain ieu kalayan ngahontal kasuksésan anu luar biasa dina manufaktur sareng dagang rupa-rupa Hardware. Urang dipikawanoh di pasar pikeun manufaktur, jsb Sadaya produk ieu dipuji ku insinyur pikeun ngabogaan kualitas pangalusna sarta komposisi akurat. Kualitas diuji sadaya produk ieu sayogi di pasar dina ukuran anu béda sareng spésifikasi téknis. Sadaya produk ieu disayogikeun ka konsumén dina bungkusan anu aman. Infrastruktur kami saluyu sareng minuhan kabutuhan palanggan kami sareng sumebar di tempat anu ageung. Eksekutif kualitas ngadamel produk ieu dina akurasi anu luhur ku nuturkeun standar tingkat global sareng téknik rékayasa panganyarna. Urang procure bahan pangalusna pikeun manufaktur produk ieu ti ngical paralatan asli sadia di pasar sakuliah nagara. alat ieu sadia di pasar dina watt béda jeung

 

Émbaran produk

 Intro to Bottle Jack Show - Supplier & manufacturers | EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

fungsi teknis séjén. Salaku tambahan, kami tungtungna ngabungkus sadaya produk ieu pikeun nyayogikeun dina modeu aman.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun