Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Profésional Disesuaikeun 3T Best seller floor jack pabrik Ti Cina |EPONT pabrik

Profésional Disesuaikeun 3T Best seller floor jack pabrik Ti Cina |EPONT pabrik

Ngaropea 3T Best seller floor jack pabrik Ti Cina |.
Dina Ngepaskeun jeung lagu ngembangkeun pasar, produk ieu loba ditarima ku konsumén.

Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta gaduh kaunggulan anu luar biasa tina segi kinerja, kualitas, penampilan, sareng sajabana, sareng gaduh reputasi anu saé di pasar. nyimpulkeun defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna



SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun

Kaunggulan

Pausahaan 1.The mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
2.We gaduh 4 garis produksi jeung 2 garis produksi perlakuan panas, botol jack hiji poé urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 5000pcs, ngeunaan lanté jack urang bisa ngahasilkeun 500pcs.
Produk 3.Our utamana diékspor ka leuwih 30 nagara kayaning AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada jeung jsb. Klien kami kaasup loba konsumén OEM anu ngahususkeun dina karéta, mobil, forklift jeung mesin konstruksi. , Kami geus kungsi gawé babarengan jeung leuwih ti 10 tina Top 500 pausahaan dunya salaku salah sahiji suppliers casting utama maranéhanana di Cina.
4.Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung nguji parabot, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006. Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta Yangtze walungan, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk

Émbaran produk

 Professional Customized 3T Best seller floor jack manufacturers From China |EPONT manufacturers   
Bubuka parusahaan


Kami, Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd, mangrupikeun perusahaan anu berorientasi kualitas anu nawiskeun produk sapertos sareng sajabana. Kami ngagaduhan tim manajemén kualitas anu mastikeun yén sadaya prosés produksi dilaksanakeun sacara sampurna. Panawaran anu transparan sareng pas waktosna parantos nyandak kami basis klien anu lega anu sumebar ka sakuliah dunya.
lanté Jack Leungeun Pallet
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun