Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Intro pikeun produsén jack botol------ loading barang EPONT

Intro pikeun produsén jack botol------ loading barang EPONT

Intro ka pabrik jack botol------ ngamuat barang EPONT

dibandingkeun jeung produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan luar biasa incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta ngarasakeun reputasi alus di market.EPONT summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi tina ngaropéa Best 4T& 10T Porta Power Jack Supplier Ti Cina | EPONT tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur palanggan OEM anu khusus dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

Ngeunaan EPONT

Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 2006. Anu lokasina di puseur kota sabuk ékonomi délta Yangtze walungan, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi. Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan. Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan. Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.

Bubuka produk

Émbaran produk

 Intro to Epont bottle jack manufacturers------ loading the goods EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

01
Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. Klién kami kalebet seueur palanggan OEM anu khusus dina karéta, mobil, forklift sareng mesin konstruksi, kami parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 tina 500 perusahaan Top dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.
02
Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.
03
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate
Jack Produsén Lantai Jack Produsén EPONT
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun