Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Profésional husus hidrolik botol jack produsén Produk | EPONT

Profésional husus hidrolik botol jack produsén Produk | EPONT

Yipengjack ieu reckoned salaku salah sahiji suppliers Porta Power Jack ngarah, kami ngahasilkeun rupa-rupa Porta Power Jack produk kualitas alus teuing jeung efisiensi greatest jeung akurasi luar biasa. Produk kami saluyu sareng sababaraha sarat industri ti sababaraha dekade, kami parantos ningkatkeun alat manufaktur sareng kamampuan manajer anu mumpuni, insinyur sareng teknisi. Kualitas sareng fitur anu tahan lama tina Porta Power Jack kami dipuji sareng diapresiasi ku klien kami anu aya di sababaraha domain pasar. Rangkaian produk kami paling cocog pikeun palanggan sabab Porta Power Jack anu disayogikeun ku kami disayogikeun pikeun nyugemakeun sagala rupa syarat para klien. Kami mastikeun yén biaya jasa kami kirang.



SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
Palayanan

Émbaran produk

 Professional speciality hydraulic bottle jack manufacturers Products | EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.

Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2006
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Zhejiang
  • Industri utama
    Hardwarena
  • Produk utama
    Bottle Jack ,Floor Jack,Other Lifting Equipment
  • ElterPrise Jalma
    林连明
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    10000000USD
  • Ékspor Pasar
    Mainland Cina,Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Afrika,Kucara,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan,Jepang,Asia Tenggara,Amérika,Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
Zhejiang Yipeng Mesin Co., Ltd.diadegkeun dina 2006.
Anu perenahna di puseur kota sabuk ékonomi délta walungan Yangtze, Jiaxing, dimana deukeut ka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, kota Suzhou, jsb, anu pohara merenah pikeun transportasi.
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Floor Jack 3T, Floor Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.
Epont mékanis mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment , Pangwangunan, Produksi jeung sales.1. URANG BOGA KUALIFIKASI: Simkuring gaduh sertipikat kualifikasi formal2. TEKNOLOGI MANUFAKTUR: Panaliti sareng inovasi anu terus-terusan3. KAPUASAN PELANGGAN: Nyadiakeun produk anu nyugemakeun.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Sertifikasi CE pikeun Botol Jacks
Ngaluarkeun ku:INTEGRA96
ISO
Ngaluarkeun ku:CNAS
iso
Ngaluarkeun ku:CNAS

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2006, ngajual ka Asia Tenggara (15.00%), Afrika (15.00%), Wétan Tengah (10.00%), Éropa Wétan (9.00%), Amérika Kalér (8.00%), Amérika Kidul (7,00%), Éropa Kidul (7,00%), Amérika Tengah (6,00%), Asia Kidul (6,00%), Éropa Kalér (5,00%), Pasar Domestik (5,00%), Asia Wétan (3,00%), Éropa Kulon ( 3,00%),Oséania(00,00%). Aya total ngeunaan 51-100 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Botol Hidrolik Jack, Hidrolik Lantai Jack, Mesin Crane, Scissor Jack, Toko Pencét

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Epont lulus ISO / TS16949: 2009, ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, pinuh dilaksanakeun sistem manajemen kualitas, lulus sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sarta jacks geus kaliwat CE, GS& sertifikasi TUV.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB;
Mata Artos Pamayaran Ditampi: USD, EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, D / P D / A, PayPal;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina






IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun